سحر_ناز_بانو مدیر عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 3927 عنوان خرگوشم 1ساعته زاییده به بچه هاش شیر نمیده چرا | مشاهده متن کامل بحث + 2835 بازدید | 97 پست چیکارکنم بهشونم دست زدم ک جا ب جاشون کنم میگم شاید بدش اومده☹️بلد نیستم چجوری نگهداری کنم ازشون الان عکسشونو میزارم پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه... 1404/04/15 | 13:01 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترعالغباقل عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 7825 فکر کنم زایمان زودرس کرده. بچه هاش کالن انگار آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...
سحر_ناز_بانو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 3927 عکسشو گذاشتم منتظرم تایید شه پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...
kranchi عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 34181 با یه خرگوش دیگه جفت گیری کرده قبلابعد شوهرم اینو اورد ما نمیدونستیم حاملس بی سر و صدا زایید یکمم خو ... اسی فک کنم ازین به بعد پریود شه، چون حامله بوده نشده حتما. شنیدم پریودی دارن مثل ادم😑
بینام1996 عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 16631 با یه خرگوش دیگه جفت گیری کرده قبلابعد شوهرم اینو اورد ما نمیدونستیم حاملس بی سر و صدا زایید یکمم خو ... ووووووی خدا مردم اگر سفید بود بچش من ازت میخریدم دوتا 🥹🥹
اییییییش عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 5849 چه گده ناااازن خدااااجون منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
yunline عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 1862 چون نباید دست میزدی باید اول بچه ها رو خودش بررسی میکرد دست میزد و یه ژن مادری تو مغزش فعال میشد که ... اره این تمام زیست رو نقض کرد😂😂😂 کاش برسم به جایی که بگم دیدی تونستم ..؟! :)
سحر_ناز_بانو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 3927 چون نباید دست میزدی باید اول بچه ها رو خودش بررسی میکرد دست میزد و یه ژن مادری تو مغزش فعال میشد که ... چه میدونستم صاف جلو در حیاط زاییده بود خبنمیشد رفت و امد کردولشون کرد رف غذا بخوره پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...
سحر_ناز_بانو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 3927 عکس این مادر بی مسولیتو بفرس لم داده برا خودش پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...
_shahikaaaa_ عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 4325 چون نباید دست میزدی باید اول بچه ها رو خودش بررسی میکرد دست میزد و یه ژن مادری تو مغزش فعال میشد که ... زیست دوازدهم فصل اخر گفتار ۱ درست گفتم؟😁 اکانت واگذار شد
_shahikaaaa_ عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 4325 لم داده برا خودش بی انصاف قشنگگگگ ازش پذیرایی کن بدبخ خستس😂😂😂😂 اکانت واگذار شد
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7177 چه میدونستم صاف جلو در حیاط زاییده بود خبنمیشد رفت و امد کردولشون کرد رف غذا بخوره باید وایمیستادی نگاه میکردی تا بیاد سمت بچه هاشالانم دست نزن بهش غذا بده ببین میره سمت بچه هاش چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
سحر_ناز_بانو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 3927 اسی واقعا ببخشیدا ولی حالم بد شد😑 خواهش میکنم اره خودمم 😬 پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7177 زیست دوازدهم فصل اخر گفتار ۱ درست گفتم؟😁 زدی تو هدف😁 بیحود درس نخوندیم چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
0moon_shadow0 عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 1948 لم داده برا خودش قیافه خنگشووو 🤣 هنوز نفهمیده چیکار کرده