سحر_ناز_بانو مدیر عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 3927 عنوان خرگوشم 1ساعته زاییده به بچه هاش شیر نمیده چرا | مشاهده متن کامل بحث + 2835 بازدید | 97 پست چیکارکنم بهشونم دست زدم ک جا ب جاشون کنم میگم شاید بدش اومده☹️بلد نیستم چجوری نگهداری کنم ازشون الان عکسشونو میزارم پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه... 1404/04/15 | 13:01 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ببین_چه_با_ناز_اومدم عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 19879 به مامانشون بگو تو اینا رو وارد این دنیای کثیف کردی تو در قابل این ۶تا مسولی بفهم نفهم 😑😑😑😑😐😐😐 من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴
mahlin28 عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 3930 شبیه خوکن 😂 چقدرم بزرگن فکر نمیکردم اینقدر باشن بیچاره خرگوش مادر چطور اینارو زاییده چقدر درد کشیده
ببین_چه_با_ناز_اومدم عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 19879 عکس این مادر بی مسولیتو بفرس من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴
سحر_ناز_بانو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 3927 چقدرم بزرگن فکر نمیکردم اینقدر باشن بیچاره خرگوش مادر چطور اینارو زاییده چقدر درد کشیده نه فک میکنی تو عکس اینجوریهاندازه انگشت اشاره ان پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...
mahlin28 عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 3930 نه فک میکنی تو عکس اینجوریهاندازه انگشت اشاره ان وایییییی جدییی من فک کردم خیلی بزرگن من عاشق خرگوشمممم ذلم میخواد خرگوش لوپ بخرم گیرم نمیاد
ببین_چه_با_ناز_اومدم عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 19879 میگم اسی چطور حامله شد 😂😂😂😑😑😑😑😑😑 من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴
تینا۱۳۷۳ عضویت: 1401/05/30 تعداد پست: 5051 میگم اسی چطور حامله شد به اذن خدا فقط 5 هفته به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40
شبنمممممم71 عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 1425 ای خودا😍😍😍تبریک میگم🙃😘میشه مامانشونو ببینیم🥺 ولاته که م پـــرم له تو...له جوانی تو...له عیشقی تو... ولاته که م ئاوەیان و ئه ویندار بمینی "ولاتی کورده واری"
_shahikaaaa_ عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 4325 میگم اسی چطور حامله شد لاالااله الله😂😂😂 اکانت واگذار شد
سحر_ناز_بانو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 3927 میگم اسی چطور حامله شد با یه خرگوش دیگه جفت گیری کرده قبلابعد شوهرم اینو اورد ما نمیدونستیم حاملس بی سر و صدا زایید یکمم خونریزی داشبمیرم براش🥲ولی چون تپل بود و سنگین و همش نفس نفس میزد من فهمیدم این حاملسولی خب تجربه نداشتم.. پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7177 چون نباید دست میزدی باید اول بچه ها رو خودش بررسی میکرد دست میزد و یه ژن مادری تو مغزش فعال میشد که مراقبت مادری انجام بدهچرا دست زدی؟الان باید بچه هارو میکشید سمت خودش نه ولشون کنه چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی