سحر_ناز_بانو مدیر عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 3927 عنوان خرگوشم 1ساعته زاییده به بچه هاش شیر نمیده چرا | مشاهده متن کامل بحث + 2835 بازدید | 97 پست چیکارکنم بهشونم دست زدم ک جا ب جاشون کنم میگم شاید بدش اومده☹️بلد نیستم چجوری نگهداری کنم ازشون الان عکسشونو میزارم پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه... 1404/04/15 | 13:01 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سحر_ناز_بانو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 3927 ووووووی خدا مردم اگر سفید بود بچش من ازت میخریدم دوتا 🥹🥹 دوتاشون سفیده فقط پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...
_shahikaaaa_ عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 4325 زدی تو هدف😁 بیحود درس نخوندیم بله بله😁❤❤ اکانت واگذار شد
شبنمممممم71 عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 1425 لم داده برا خودش وااااای خدا چقدە نازە😍😍😍از طرف ما حسابی بچلونش🫣 ولاته که م پـــرم له تو...له جوانی تو...له عیشقی تو... ولاته که م ئاوەیان و ئه ویندار بمینی "ولاتی کورده واری"
سحر_ناز_بانو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 3927 باید وایمیستادی نگاه میکردی تا بیاد سمت بچه هاشالانم دست نزن بهش غذا بده ببین میره سمت بچه هاش نه لاشی قهر کرده ☹️ پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...
سحر_ناز_بانو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 3927 قیافه خنگشووو 🤣 هنوز نفهمیده چیکار کرده اره ب هیچ جاشم نیس😂 پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...
سحر_ناز_بانو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 3927 مال منن اونا دوتا 😩 چشم بزرگتر شن اندازه کف دست میشن ردشون میکنم پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...
سحر_ناز_بانو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 3927 عکس دارم از خرگوش ده روزهالان میزارم پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7177 اره ب هیچ جاشم نیس😂 بزار تو یه جعبه که مادره نتونه دور بشه با دستکش بزار بچه ها رو ببین شیر میده بچه هارو بیار نزدیکش چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
ستارهsf61 عضویت: 1404/03/09 تعداد پست: 892 من فکر می کردم عاطفه مادری بیشتر از این حرفها باشه ازت ممنونم به خاطر شجاعت و امیدی که توی زندگی به من دادی ♥️
am_de عضویت: 1403/02/15 تعداد پست: 615 خرگوشو نمیدونم ولی تو گربه شنیدم یه دستمال بکشی رو مامانه بعد اونو بکشی رو بچه هاش بوی خودشو میگیره
بینام1996 عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 16631 من فکر می کردم عاطفه مادری بیشتر از این حرفها باشه من اگه مادر شم 🦦
سحر_ناز_بانو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 3927 پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7177 من فکر می کردم عاطفه مادری بیشتر از این حرفها باشه اول باید بچه ها رو وارسی کنه تا ژنش فعال بشه بفهمه مامان اون چندتاس چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی