2777
2789
چجوری متوجه شدی؟چقدر از تکون نخوردن بچه گذشت که رفتی دکتر متوجه شدی بندناف پیچیده؟

بچم میخورد به دیواره شکمم چون ولو شده بود من فکر میکردم حرکت میکنه ولی دو هفته بعد برا چکاب رفته بودم که گفتن مرده

نفسم ،هم نفسم؛هر نفسم فدای تو
بچم میخورد به دیواره شکمم چون ولو شده بود من فکر میکردم حرکت میکنه ولی دو هفته بعد برا چکاب رفته بود ...

ای جانم،واقعا برات متاسفم،ان شاءاللّه خدا خودش ی نی نی سالم و صالح بهت بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچم میخورد به دیواره شکمم چون ولو شده بود من فکر میکردم حرکت میکنه ولی دو هفته بعد برا چکاب رفته بود ...

يعني ميفتاد يه طرف شكمت؟؟؟

من گاهي خودشو سفت ميكنه تكون نميخوره خيلي ميترسم

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏
دوست داریم میترسیم از هزینه ها برا همین اقدام نکردیم خواستم ببینم چقد میشه حدودا از ده ملیون بیشتره?

نه بابا...مجبور نیستی گرونترین دکتر و سونو و بیمارستان بری..فقط سونوگرافی های مهم رو جای خوب برو.برای زایمان هم تحقیق کن یه بیمارستان خوب و مناسب پیدا کن برو.با 10 تومن دیگه سیسمونی و هزینه های یه سال اولو هم میتونی بدی 

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
ای جانم،واقعا برات متاسفم،ان شاءاللّه خدا خودش ی نی نی سالم و صالح بهت بده

مرسی من بچه دومم بود اولی خیلی آرومم میکنه .ولی دلم برا پسرم تنگه و آروم نمیشه .عکشو نگاه میکنم و نازش میکنم همه هفته میرم سر مزارش 

مرسی من بچه دومم بود اولی خیلی آرومم میکنه .ولی دلم برا پسرم تنگه و آروم نمیشه .عکشو نگاه میکنم و نا ...

اینجوری خودتو اذیت میکنی عزیزم،لابد ی حکمتی داشته....منم ی سقط تو هفت هفته داشتم الانم تخت نظر دکترم ولی چه فایده شوهرم اصلا درست حسابی باهام همکاری نمیکنه،دکتر براش آزمایش نوشته نمیره انجام بده

يعني ميفتاد يه طرف شكمت؟؟؟ من گاهي خودشو سفت ميكنه تكون نميخوره خيلي ميترسم

نه عزیزم نترس حکمت خدا بوده که بچم اینطور بشه راضیم به رضای خدا .نه الان که باردارین ونه بعد بدنیا اومدنش نترس و بسپارش به خدا

اینجوری خودتو اذیت میکنی عزیزم،لابد ی حکمتی داشته....منم ی سقط تو هفت هفته داشتم الانم تخت نظر دکترم ...

اما من روحیه الانم که سرپام مدیون شوهرمم.و معمولا شوهرا برا اولین بچه چون حسی ندارن همینطورن سعی کن با آرامش راضیش کنی