2777
2789

سلام خانوما

من خواهرم ۲۵ سالشه

خوشگله جوونه،متاسفانه شوهرش فوت شد...

۲ تا بچه داره یکی ۴ ساله یکی ۱ ماهه

بنظرتون شوهر خوب گیرش میاد؟😔

همش غصشو میخورم اخه خیلی خوبه خیلی مهربونه و خانومه اصلا حقش از این دنیا بیوه شدن نبود😔😔

همش از خدا میخام یه شوهر خوب گیرش میاد بنی میشه؟

میشه به حق همین روز عزیز دعا کنید عاقبت بخیر بشه؟😔😔

خانوما اگه تونستید یه فاتحه برای شوهرخاهرم بخونید😔

نشوددام و قفس،مانع پرواز کسی🕊

بیوه؟

حالم بهم میخوره از مدل حرف زدنتون

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیوه؟حالم بهم میخوره از مدل حرف زدنتون

منم از تو که نمیدونی ادم توی یه وضعیتیه که داره تاپیک میزنه و به جای راهنمایی میای نمک میپاشی رو زخمش.

نشوددام و قفس،مانع پرواز کسی🕊

اره بابا .. نیومدم مهم نباشه واسش 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

منم از تو که نمیدونی ادم توی یه وضعیتیه که داره تاپیک میزنه و به جای راهنمایی میای نمک میپاشی رو زخم ...

چی چی میگی اصلا متوجه حرف من میشی؟

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد