2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای منم گذاشت یه بار

ازش رد شدم

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

خیلی جالبه نمیدونم ب کجا و ب کی وصله روزایی ک نت ها قطع بود و نت ملی شده بود این بازم کامنت هوش مصنوعی ای میذاشت چ جوری وصل بود خدا میدونه 😔😂

لطفاً مردای گوزباقالی سایت به من درخواست دوستی ندن مرسی اه 💨🐈‍⬛🎀😒🩵

کدوم یه سری به یکی گفتم جوابها رو از هوش مصنوعی کپی میکنی جوابمو نداد 😂😂

همون که عکس پروفایلش به خانم هست شال پوشیده

انگار بهش پول میدن تو نود درصد تاپیک های منم هست  

خیلی جالبه نمیدونم ب کجا و ب کی وصله روزایی ک نت ها قطع بود و نت ملی شده بود این بازم کامنت هوش مصنو ...

ببین فک کنم حقوق میگیره از نی نی سایت چون هر تاپیکی میزنم ایشونم نظر میده 🤦🏻‍♀️🤣

ببین تو نود درصد تاپیک های من کامنت می‌ذاره

برای منم همون یه بار خیلی بی ربط حرف زد...

کلا به عنوان یه ربات نگاه میکنم که برنامه ریزی شده برای جواب های بی ربط یا شایدم با ربط...

ظاهرا نی نی سایت خودش گذاشته چون اگر ممنوع بود اجازه فعالیت نداشت 

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

نمیدونم حدسم درسته راجع به کاربری که میگید یا نه،اما اگه همونی باشن که میگن روانشناس هستند،منم گاهی وقت ها پیشنهاداتی از ایشون میبینم که نه تنها حرفه ای نیست بلکه سطحی و خالی از منطق هست ،اما شاید واقعا قصدشدن خیره،شما نادیده بگیرید نظرات نادرستشون رو

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱