2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا پشیمونی رو در چه ببینیمردم بچه های خودشونو دنیا میارن هزاران بار میگن غلط کردیم ولی سر زبون میگن ...

میترسم بزرگ بشن از اینکه بدونن مادرش نیستم فاصله بگیرن

یک تو یک عمر مرا بس است... ️

من فرم بهزیستی پر کردم. تایید شد گفتن مدارک بارگذاری کنید

درموردش خوندم و تحقیق کردم. هرکسی از پسش برنمیاد. باید قوی باشی بتونی دربرابر خیلی مسائل بایستی.واینکه فکرنکنی یه بچه میاری بهش لطف میکنی.اون بچه مثل بقیه بچه ها شلوغی و اذیت داره.بیماری داره بحران نوجوانی داره.باید صبور بود خیلی

سرچ کن رادیو بی مرز. پادکسته. یکیش درمورد همینه.با افرادی که فرزند پذیرن و افرادی که فرزندخوانده شدن صحبت کردن

دردم از یار است و درمان نیز هم
میترسم بزرگ بشن از اینکه بدونن مادرش نیستم فاصله بگیرن

کسانی ک بچه میارن مشاوره بسیار باید برن

آموزش می بینن ک چطور با بچه برخورد کنن. مدام زیر نظر بهزیستی هستند. اینا ک بچه هاشون‌وقتی میشنون پدر و مادری ژنتیک شون اونهایی نیستند ک‌بزرگ شون کردن همشون بچه هایی هستند ک پدرمادرا پنهان کردند از بچه. و بچه هایی اند ک‌معمولا از جایی غیر بهزیستی اومدن پیش این پدر و مادر

ینی مشاوره های لازم برای برخورد با بچه رو ندیدن

بزرگ‌کردن بچه راحت نیست. ارامش ات فدای بچه میشه کلی خرج داره اذیت داره مشکلات داره. بهزیستی ام یکبار بچه پس بدی دیگه بهت نمیدن. قبل از اقدام برو مشاوره ببین آمادکی ذهنی اش رو داری یا نه 

من نظرم اینه آدم بچه خودش دعوا میکنه هزارتا داستان داره چه برسه بچه مردم بخوای چیزی بگی فردایی بفهمه میگه آره چون خانواده من نیستی این رفتار داری درحالی که اگه بچه خودت هم باشه همینه 

به نظر من میگم نیار

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚