2777
2789
عنوان

تعطیلات اومدم خونه مادرم

232 بازدید | 10 پست

از شهر خودمون دورن شام می‌خواستیم بمونیم یه دفعه خاله ام و بچه هاشو اومدن با ناراحتی به بسته دیگه مرغ گذاشت بیرون بعد خواهرم اومد با یه حالتی بدی یه بسته دیگه درآورد صد بارم هی به من می‌گفت این ماه چقدر گوشت و مرغ خریدم و پولشو حساب میکرد ما ساعت ۹, و نیم جایی باید می‌رفتیم شام آماده نبود دیگه رفتیم برگشتیم نصف بشقاب برنج مونده بود که اونم صد بار بچه خواهرم گفت بخورمش نذاشت نگه داشت برا شوهرم کبابا رو هم از مرغ برداشت که ما رفتیم خیلی حالم بده که اینجور می‌کنه همه شبم نق نق کرد که کف پاک درد می‌کنه از بس راه رفتم و کار کردم. غصه ام میگیره نتونم یه شب با آرامش خونه پدرم باشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب ساندویچ میگرفتین میخوردین...

اصلا بحث غذا نیست اون جایی که رفتیم پذیرایی شدیم و سیر بودیم فقط احترام نذاشتنه و اینکه طرف بچه اش اومده پیشش اینجور برخورد می‌کنه بده. مادرشوهرم هر هفته بچه هاش پیششن عین فرفره می‌چرخه و ذوقشون می‌کنه 

شاید وضع مالیشون خوب نیست کاش مرغ اینا می‌بردی با خودت، کمکشون کن اونجا که هستی

کا خوب نبود غصه نمیخوردم حداقل ماهی ۵۰ میگیرن وامی چیزیم ندارن از بچگی بابام شغل خوبی داشت ولی همیشه مامانم ژست فقیر و ندارا رو داشت

نترس والا ما هم همینطوری هستیم حالا من از نظر مالی کلی مادرم رو کاور میکنم ولی میترسه من برم خونشون ...

ما وضعیشون خوبه حقوق خوب میگیرن یه خونه مغازه دارن کرایه میگیرن 

ما وضعیشون خوبه حقوق خوب میگیرن یه خونه مغازه دارن کرایه میگیرن

والا چی بگم برای منم وضعشون بد نیست ولی من چون خودم شاغلم حقوق دارم همیشه سعی میکنم از حقوقم یه چیزی هم به مامانم بدم که پولم برکت داشته باشه ولی هیچ حمایتی از طرف مامانم نشدم 

پرستاری یعنی،عشق،صبر،تحمل و بیخوابیهای شبانه
والا چی بگم برای منم وضعشون بد نیست ولی من چون خودم شاغلم حقوق دارم همیشه سعی میکنم از حقوقم یه چیزی ...

منم وسیله برقی براش میخرم مانتو و لباس بیاد پیشمون ماهی حداقل یه هفته هم میاد خونه مون بهترین پذیرایی رو ازش میکنم

منم وسیله برقی براش میخرم مانتو و لباس بیاد پیشمون ماهی حداقل یه هفته هم میاد خونه مون بهترین پذیرای ...

دیگه عزیزم ما از خانواده شانس نیووردیم

پرستاری یعنی،عشق،صبر،تحمل و بیخوابیهای شبانه