2777
2789

افسردگی یه راه داره شادی 😍بیشتر بخند نیمه پر لیوانو ببین چیزایی که داری خیلی قشنگن اوووه بدون دمنوشم خوب میشی عزیزم .

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افسردگی یه راه داره شادی 😍بیشتر بخند نیمه پر لیوانو ببین چیزایی که داری خیلی قشنگن اوووه بدون دمنوش ...

هارلی نمیشه 😞😞😞😞😭

روی سنگ قبرم بنویسید این اولین  باری نبود که مرد  
چقدر سخته این درمانی که گفتین 😟😟😟😟😟

نه سخت نیست اصلا یه کتاب بهت معرفی میکنم 

۴ اثر از فلورانس اسکاول شین .اونو بخون قول میدم امید وار میشی بازم میخندی .اگه اونم خوندی بازم راه داره .از خودت شروع کن .خیلی چیزا داری که خیلیا حسرتشو دارن .این روزا دم عید برو بیرون بین مردم بچرخ .بیرون بستنی بخور .با آدمای اطرافت بگرد. آرایشگاه برو رنگ موهاتو عوض کن. زندگی هنوووز قشنگه .خوب بگذرونش حیفه قشنگم ❤❤❤

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
هارلی نمیشه 😞😞😞😞😭

میشه گندمم‌میشه حرفامو که الان نوشتمو بخون بالا😍😍😍

میشه گندمم‌میشه حرفامو که الان نوشتمو بخون بالا😍😍😍

منم خیلی افسرده شدم هارلی موندم چیکار کنم واقعا هم مشکلاتم زیاده خیلی بیشتر از سنم زجر کشیدم و میکشم..

این کتابی که گفتی رو حتما میخونم😻😘😻💙💙

کاش دوستم بودی خانوم پر انرژی..مرسی که اینقدر ماهی

عزیزززم من بهت اطمینان میدم الان یه دوره ای هستط که فک میکنی راهی برای خوشحالی نیست ولی هست هنوز خیلللی چیزا داری که باید نگهشون داری مثل خانوم بودنت و زیباییت و شادی و جوونیت خیلی حیفه .حتما اون کتابو بخون بعدش با فول انرژی ازش بیرون میای اصلا باورت نمیشه من اینجام همیشه .دوستتم هستم از الان .اسمم سوگله از آشناییت خوشبختم خانم شاد و گل 😍😍😍اصلا میشه !شما افسرده باشی به این باحالی!

عزیزززم من بهت اطمینان میدم الان یه دوره ای هستط که فک میکنی راهی برای خوشحالی نیست ولی هست هنوز خیل ...

عزیزممممم ☺☺☺☺مرسی سوگل نازنینم..من هم گندم هستم..خیلی خوشحالم از آشنایی با خانوم گلی مثل شما

منم خیلی افسرده شدم هارلی موندم چیکار کنم واقعا هم مشکلاتم زیاده خیلی بیشتر از سنم زجر کشیدم و میکشم ...

عزیز دلم میدوونم اینو از حرفتم متوجه شدم دیروز .سنت مگه چیه سن یه عدده بی ارزشه تو روحی داری که هیچوقت سنش کم یا زیاد نیست .وقتی زندگی انقدر کوتاهه و فرصت کنار خانواده و دوستان بودن زیاد نیست باید ازش استفاده کنیم میدونم خیلی بعضی وقتا سخت میشه وحس میکنی هیچ راهی نیست .ولی همه اتفاقاتی که داره برامون میوفته زاییده فکرمونه .هیچچوقت منفی فکر نکن همیشه بهترینا رو برای خودت باور کن .بهت قول میدم خیلی زود حل میشه چون میدونم قوی هستی 💪💪💪❤❤

عزیز دلم میدوونم اینو از حرفتم متوجه شدم دیروز .سنت مگه چیه سن یه عدده بی ارزشه تو روحی داری که هیچو ...

مرسی عزیزم 😻😻😻😘😘😘 بخدا شبی نیس که با گریه نخوابم..

اما چشم از این ب بعد سعی میکنم شادتر باشم

مرسی عزیزم 😻😻😻😘😘😘 بخدا شبی نیس که با گریه نخوابم.. اما چشم از این ب بعد سعی میکنم شادتر باشم

از این به بعد اشک ممنوعه !!!! شبا اون کتابو هر بخششو بخون ببین چقدر قشنگ رازای بزرگ زندگیو بیان کرده بخریش ها منتظرم 😘😘😘گریه چیه !!!دختر به این گلی!😒