2777
2789

من اصلا تو روز تشنه نمیشم نهایت تو روز 3 لیوان آب بخورم اونم همین طوری با اینکه تشنه نیستم اما با همون 3 لیوان دقیقا طی روز حداقل 12 بار دستشویی میرم. شبا که تا صبح خواب ندارم حداقل 4 یا 5 بار باید پاشم برم دستشویی کامل خواب از سرم میپره قند خون ندارم نمیدونم دردم چیه از وقتی یادمه همیشه اینطوری بودم خسته شدم خسسسستتته

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

احتمالا مثانه بیش فعال داری 

دکتر نرفتی

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سونو بده خب مثانه ای کلیه ای مگه میشه انقد بری دسشویی پیگیری نکنی

با این کد دعوت milli-jtfbf وارد میلی بشین 10 میلی گرم طلا هدیه میده .فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

سونو بده خب مثانه ای کلیه ای مگه میشه انقد بری دسشویی پیگیری نکنی

آخه از بچگی همین بودم چیزی نیست که تازه ایجاد شده باشه

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
بیا کنار دسشویی چادر بزنیم

توام مثل منی؟خدا شاهده یه لیوان آب بخورم قدر یه بشکه باید ادرار کنم نمیدونم بقیه از کجام در میاد بیرون

توام مثل منی؟خدا شاهده یه لیوان آب بخورم قدر یه بشکه باید ادرار کنم نمیدونم بقیه از کجام در میاد بیر ...

مامانم دیابت شیرین داره اینجوریه قندش تا ۱۱۰ ایناس من کلا زیاد نمیرم دسشویی هر لحظه برم دارم😭💔😑

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

آخه از بچگی همین بودم چیزی نیست که تازه ایجاد شده باشه

خب از بچگی مشکل داری شاید واقعا خودت فک میکنی این عادیه چطو حصلت میشه اصن من کلا ی بار صبح ب صبح میرم همونم حوصلم نمیشه

با این کد دعوت milli-jtfbf وارد میلی بشین 10 میلی گرم طلا هدیه میده .فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

خب از بچگی مشکل داری شاید واقعا خودت فک میکنی این عادیه چطو حصلت میشه اصن من کلا ی بار صبح ب صبح میر ...

خوش بحالت بخدا بزرگترین نعمتو داری من زندگی برام نمونده تو این شرایط

خوش بحالت بخدا بزرگترین نعمتو داری من زندگی برام نمونده تو این شرایط

دکتر برو عزیز من تازه سنگ کلیه هم دارم و اینطورم

چقدر سخته

من‌ اگه یکبار نصف شب بیدار شم برای دستشویی، تماااام مسیر اونقدر بد و بیراه میگم، شوهرم بیدار میشه، میگه خوبه من مقصر نیستم 😅😅😅😅😅😅. با غیض و غرض میرم دستشویی و با غیض و عصبانیت میام میوفتم تو جام!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
چقدر سختهمن‌ اگه یکبار نصف شب بیدار شم برای دستشویی، تماااام مسیر اونقدر بد و بیراه میگم، شوهرم بیدا ...

آره والا خیلی خیلی سخته اصلا شبا خوابم راحت نیست صبحام همش کسلن

ببخشید ریختنم جیشت میریزه اخه منم همینم ولی نگه میدارم خیلی ثانیه اخر میرم انقذ دیر میرم شده خیس می ...

نه زیاد البته من زیاد نگه نمیدارم تا احساس میکنم میرم سریع اما راست میگی منم وقتی زیاد نگه میدارم دیگه از کنترلم خارج میشه نشتی میده خیلی بده اینطوری