2777
2789
عنوان

یکی از فامیلای شوهرم

543 بازدید | 29 پست

مراسمی گرفت همه رو دعوت کرد جز من.اینم عادت داره هر وقت از این کارا میکنه حتما بعدش که مطمین باشه طرف حتما سوخته بهش میگه فلانی ناراحت نشدی که😐

حالا اگه به من گفت ناراحت نشدی چی جوابشو بدم که بسوزه؟

🔴🔴درخواست دوستی=صدا کردن نی نی یار🔴🔴 کاربری دست دو نفر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو نه ،اگر دعوت میکردین شرمندتون میشدم چون فرصت نداشتم بیام منزلتون‌

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

خیلی رو میخواد کسی رو بی ارزش کنی بعد بهش بگی فلانی ناراحت نشدی

البته شخص مورد نظرم کلا مسکل دارن خانوادگی یکی از اقوام درجه یکشو تا لحظه مرگ تنها گذاشتن طرف میر..‌ید میمالید اینور اونور

🔴🔴درخواست دوستی=صدا کردن نی نی یار🔴🔴 کاربری دست دو نفر
چتونه بابا شما جز گیر دادن ب بقیه نظر مفیدی نداری.

من اصلا شمارو نمیشناسم 

مسخره شاییک تواین سایتی

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خیلی رو میخواد کسی رو بی ارزش کنی بعد بهش بگی فلانی ناراحت نشدیالبته شخص مورد نظرم کلا مسکل دارن خان ...

من مادرشوهرم نذرداشت دوتاجاریم دعوت کرداصلابمن تعارف نکردجالب روزقبلش اونجابودم فقط ب دخترم گفت توبمون بامابیادخترمم نموندشوهرم میگه مگه چیه طوری نیست دقیقاادم ازبی اخترامی میسوزه تااستخون