2777
2789

نمی‌دونم کارم درسته یا نه ولی میخام بهش اینو بگم همو نبینیم که بتونم درست فکر کنم و تصمیم بگیرم نسبت به شوهرم یه کینه بد دارم که هر کار میکنم نمیتونم فراموش کنم خیلی سعی کردم بگذرم ولی همیشه تظاهری بخشیدم اما تو دلم هیچوقت پاک نشد لطفا نپرسین چی فقط بگید تصمیمم درسته اینکه میخام تو خلوتم فکر کنم چون شوهرم اگه باشه نمیزاره من حتی یکساعت تو فکر باشم در کل زندگیم باهاش خوبه بحث همون کینه های قدیمیه بدی هایی که در حقم کرد ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه کینه مربوط میشه به قبل ازدواجت ول کن چون همون موقع دیگه نباید مزدوج میشدی اگه برای همین تایم ازدواجته میتونه ایده خوبی باشه یکم با خودت خلوت کنی اما منطقی تصمیم بگیر

به همین روز ببخش بره باباعظمت ابشار به ریزش ان است ببخش تا بزرگ شوی

میدونی یه اشاره ریز میکنم اگه فقط قدیمی بود میتونستم ببخشم اما جریان داره و پیش میره اون فکر میکنه من نمیدونم اما میدونم و برام مثل مرگ تدریجیه نمیتونم به روش بیارم و بگم من میدونم 

نه میانه ام ، حضور شوهرم باعث میشه احساساتم بهم غلبه کنه

ازدواجتون سنتی بوده انگار...

ولی باور کنید نی‌نی سایت مشکلتون رو حل نمیکنه، جاتون بودم اول وقت مشاوره‌ی زوجین میگرفتم پیش بهترین دکتر (تلفنی نگیرید کاربلد نیستن)

میدونی یه اشاره ریز میکنم اگه فقط قدیمی بود میتونستم ببخشم اما جریان داره و پیش میره اون فکر میکنه م ...

میشه بگی چی شده؟

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
تصمیم تو درسته. گاهی باید فاصله بگیری تا بتونی راحت فکر کنی و ببینی واقعاً چی میخوای. اگر نتونستی کینه‌ها رو فراموش کنی، نیاز به زمان برای خودت داری. این فاصله میتونه بهت کمک کنه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!