2777
2789
عنوان

هنرمند ها تشریف بیارید

143 بازدید | 20 پست

بچه ها به نظرتون برم سیاه قلم یاد بگیرم و طراحی چهره 

در حد اینکه دو سه سال وقت بذارم 

بعد میتونم ازش درامد داشته باشم؟

قبلا نقاشی اکرلیک رفتم رنگ هاش خیلی گرون شده به نسبت 

کلا به نقاشی علاقه دارم و اینکه حال روحیم رو هم خوب میکنه 

ولی خب میخوام دو سه سال وقت بذارم یه هنری یاد بگیرم برای کسب درامد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه هنری رو پیشنهاد میدی؟

نمیدونم 

شب تاپیک بزن سایت شلوغه بیشتر کمک میکنن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

خب فک کنم زمینه ش یادگرفتن طراحی باشهبه نظر شما از نظر مادی بعدا برام اوکیه؟

نه من هیچ پیش زمینه ی نقاشی طراحی نداشتم تونستم یاد بگیرم. چون طرح رو با کاربن معمولا روی پارچه میندازی و کافیه رنگ آمیزیش رو خوب یاد بگیری. 

من خیلی درمورد هنرای مختلف اطلاعی ندارم که بخوام با اطمینان بگم بهترینه از نظر کسب درآمد اما هنر خوبیه اگر زرنگ باشی و بازار کارت رو پیدا بکنی و طرحای جدید بزنی 

کارای کلاله گالری رو ببین. 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

با سیاه قلم میتونی کسب درآمد داشته باشی،اما خیلیا سفارش میگیرن 

به نظر من اگر میخوای حرفه ای و بلند مدت کار کنی، برو نقاشی دیجیتال. درآمدش به نسبت بهتره و زودتر هم میتونی پول دربیاری 

البته به شرط خلاق بودن

روزهای خوب اومدنی نیستن، ساختنی ان🥂

نه من هیچ پیش زمینه ی نقاشی طراحی نداشتم تونستم یاد بگیرم. چون طرح رو با کاربن معمولا روی پارچه میند ...

مرسی عزیزم ازت بابت توضیحات خوبت🌸🙏

حتما دربارش تحقیق میکنم

میشه یکم توضیحش بدید؟

بله🌹

شما تا حالا کتاب داستان های بچگونه و تصاویرش رو دیدی؟

اینا همه نقاشی دیجیتال هستن.

وسیله مورد نیازش هم یه آیپد و برنامه مخصوص هست که میتونید راحت دانلود کنید.

میتونید کاغذ کادو یا پلنر های فانتزی طراحی و چاپ کنید و بفروشید یا هم با انتشاراتی هایی که کتاب های بچگونه چاپ میکنن همکاری کنید. من پیج یه خانم هم دارم که توی اینستا دوره برگزار میکنن و خیلی هم در این زمینه ماهر و با تجربه هستن، میتونین با ایشون شروع کنید و برید توی پیج کاراشون رو هم ببینید که چقدر جالب و قشنگ هستن. اگه خواستید براتون پیج ایشون رو میفرستم

روزهای خوب اومدنی نیستن، ساختنی ان🥂