2777
2789
عنوان

توووووووورو خدا یه لحظه بیاین

179 بازدید | 18 پست

بچه ها مادرم از پنجشنبه بیمارستان بستریه اپاندیسشو عمل کرده آوردنش تو بخش دوبار اومد بلند شه غش کرد بهش اکسیژن وصل کردن میخواستن مرخصش کنن نداشتیم حالش خیلی بد بود بردنش تو بخش سی سی یو امروز رفتم پیشش گفت دوباره حالم بده شد گذاشتنم رو تخت با اینکه پرستارا گفتم امروز قراره مرخص بشه .شما میدونید چرا داره اینطوری میشه ؟ نیاز به خون نداره؟؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممکنه 

افت فشار 

کم خونی

باشه 

قربونت برم نترس🤌🏻🥲🫂

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🙌🏻

سلام ان شاءالله که چیزی نیست ، به نظرم میاد بیشتر عمل ها فشار میاد رو ریه و بعد عمل نفس کم میارن ی مدت از عمل بگذره خوب میشن حالا بازم از پزشکشون بپرس ان شاءالله که زود خوب میشن میان خونه ...

مرسی عزیزم🌸بنظرتون بیمارستانشو عوض نکنیم ؟اینجا کسی اهمیت نمیده

اگر مشکلی پیش نمیاد عوض کنید 

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🙌🏻