واقعا براتون متاسفم با این ادبیاتتون نوع رفتارتون بعد از دیگران ایراد هم میگیرین ؟ همینقدر که رو زندگی و اصلاح مردم تمرکز دارین اگه در خودتون نظر میکردین الان دنیا جای بهتری بود استارتر قسمت نشد عکسو ببینیم ما که رفتیم شب خوش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوستان میگن محرم و نامحرم ولی من کلا میگم مرد جماعت همینه
خیلیا حتی بابا و داداششون هم اینجورین و بد نظر میدن
عضو تاپیک مینیمالیست ها 🏋🏻♀️ وزن اولیه ۵۴🔓 وزن قبلی ۶۴🔓وزن فعلی ۶۲۵۰۰🔓 وزن هدف ۶۲🔒....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈
عضو تاپیک مینیمالیست ها 🏋🏻♀️ وزن اولیه ۵۴🔓 وزن قبلی ۶۴🔓وزن فعلی ۶۲۵۰۰🔓 وزن هدف ۶۲🔒....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈
دقیقاً منم موافقم کلاً مرد چه محرم چه ناحرم باید پوشش داشته باشی حالا به نسبت کم و زیاد
باید شناخت داشته باشی
خودم ادم معتقدی هستم ولی خیلی دقت میکنم مردی که جلومه به ظاهر محرم و نامحرمه واقعا تو کدوم دسته قرار میگیره