2777
2789
عنوان

یه پسره سیلی زد به دختر خالم

386 بازدید | 26 پست

دختر خالم داشت  بازی دزد و پلیس بازی می کردن خود دختر خالم با یکی دختر  و دو تا  پسر دیگه اون دوتا پسر 14 سالشون بود  بعد این دوتا پسر انگار همش برای گرفتن دختر ها اونا رو میزدن یکیشون  محکم زد تو گوشش که عینکش کج شد حتی معذرت خواهی هم نکرد بعداون  یکیشونم  دیگه انگشتشو محکم زد به صورت دختر خالم یه صورتش سیاه شد دختر خالم اینقدر گریه کرد که چشماش باد کرده بود هیچ کدومشون معذرت خواهی نکردن و به دختر خالم گفتن بچه ننه و  رفتن خونه  اینقدر  دل دختر خالمو شیکستن و پشت سرش حرف زدن اون پسرا دختر خالم لاغره همش دارن مسخرش می کنن منم 19 سالمه نمی دونم چیکار کنم خیلی دلم می سوزه براش چیزیشون هم می گن گوش نمی دن  چیکار کنم ؟؟تازه پسرای بزرگ قدشون اینقدر درازه 

☆꧁instead of wiping away your tears, wipe away the people who made you cry..꧂☆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خالت پدر مادرش پس کجان ؟ غلط کردن زدن

مامانش میگه که نمی تونم برم بزنمش که می گه اینقدر این خانواده سلیطه ان که بهشون چیزی بگی می کشنت 

برو باهاشون قشنگ صحبت کن یکمم تهدیدشون کن البته نه تهدیدِ جدی 

به دخترخالتم بگو تا اونجایی که میتونه جوابشونو بده و نزاره بزننش. چون هرچقد گریه کنه و ناراحت بشه اونا بیشتر اینکارو میکنن

به پدر یا مادر اون بچه ها اگر که میشناسیشون اطلاع بده

۱۴سال اصلا سن مناسبی‌برای بازی دختر و‌پسر نیستواقعا همین آزادی ها باشه بچه آدم از غریبه کتک‌میخوره

الان همش داره گریه می کنه