2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من امروز هم وای فا هم ایرانسل کامل وصل بود

اره وصل بود 

نزدیک یک بود قطع شد 

دم به دقیقه کل ایرانم قطع میکنن

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
بابا من‌نمیدونم وقتی ایرانسل وصله دیگه همراه اول رو چرا قطع میکنن

ایرانسل الان وصله؟

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍

واقعا در عجبم از انقدر منفی نگری شما ینی یه کار درست شما ندیدید ؟ فکر می‌کنین مگه ترکیه چه خبره یا هر کشور دیگه به جای اینکه همه جا رو گل و بلبل ببینین جز کشورتون یه مقدار تاریخ بخونین و ببینین چقدر تو مغز ماها فرو کردن شما تو پزشکی ضعیفین در حالی ک رتبه جهانی دارین شما تو نانو ضعیفین در حالی که ماشالله چه حرکتای عجیبی زدن بچه هامون و دمشونم گرم و کلی مثالای دیگه 

واقعا در عجبم از انقدر منفی نگری شما ینی یه کار درست شما ندیدید ؟ فکر می‌کنین مگه ترکیه چه خبره یا ه ...

بچهامون صدرصد 

ولی بچهامون زاده ایران و ایرانین و خانواده هاشون تربیتشون درست بوده ن این حکو.مت فاسد

چه کار درستی؟

هرروز دارن بیشتر گند میزنن تو زندگی ی جوون ایرانی 

محدودیت از همه نظر

مشکلات

بیخیال جاش نیس

هرکسی هم عقاید و نظر خودشو داره و نمیتونم دیدگاهمو بهت تحمیل کنم امیدوارم منظور کلیمو متوجه شده باشی گل

من یه دانشجوی پزشکی این مملکتم و دائما در حال پژوهش و مقاله نویسیم نمیدونم شما مشغول چه کاری هستین اما به عنوان یه دانشجو و فعال اجتماع کشورم رو از مردم ایران جدا نمیدونم و به جای غر زدن که اینا هیچ کارشون درست نیست و صد تا حرفی که از جنگ نرم تو سرمون کردن کشورمون با کمک دهه ۸۰ و ۷۰  میسازیم 

امیدوارم منظور کلیمو متوجه شده باشی عزیز دلم

من یه دانشجوی پزشکی این مملکتم و دائما در حال پژوهش و مقاله نویسیم نمیدونم شما مشغول چه کاری هستین ا ...

کشور متعلق ب مردمه منم جدا ندونستم

بله درسته 

موفقیت و سلامتیتون همیشگی✨