2777
2789

مردا یا پسرا مسئله این است

مرد واقعی زیبایی نسبی فقط دیدار اول وگرنه عاشق اگه باشه نقصی ک خودت می‌دونی داری هم به چشمش نمیاد 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه از اول ظاهر منو نمیپسندن چرا میان بعد میرن

خوب پس حتما یه رفتاری یا اخلاق خاصی هست که مانع میشه

البته ناراحت نشی ازم طبق تجربه ی خودم گفتم

جذابیت فقط در شکل صورت و اندام نیست

در رفتار یه خانم هم باید جاذبه وجود داشته باشه

و خانواده میزان تحصیلات سطح فرهنگ اینا هم تاثیرگذار هستن

خوب پس حتما یه رفتاری یا اخلاق خاصی هست که مانع میشهالبته ناراحت نشی ازم طبق تجربه ی خودم گفتمجذابیت ...

اره یه مشکل دارم انتخاب ادمای  سمی ادمای که ظاهرا متشخصن بعد میفهمم یه دخترم نتونسته تحملشون کنه 

اره یه مشکل دارم انتخاب ادمای سمی ادمای که ظاهرا متشخصن بعد میفهمم یه دخترم نتونسته تحملشون کنه

پیشنهاد می کنم روی کاغذ تمام خصوصیات فردی رو که برای زندگی آینده ت می پسندی رو با جزئیات کامل بنویس

مطمئن باش که در بهترین زمان جذبش می کنی

باور داشته باش

پیشنهاد می کنم روی کاغذ تمام خصوصیات فردی رو که برای زندگی آینده ت می پسندی رو با جزئیات کامل بنویسم ...

حتما اینکارو میکنم ببین من زشت نیستم ولی حس میکنم مردا هرچقدر لول پایین تر بیشتر دنبال زن شبیه عروسک میگردن

مردا زیبایی رو دوست دارن، ولی اینطور نیست که فقط به ظاهر نگاه کنن. یه سری از مردا بیشتر از اینکه به ظاهر اهمیت بدن، به شخصیت و درک طرف مقابل توجه می‌کنن. البته همیشه یه درصدی از مردا هستند که تنها زیبایی براشون مهمه، اما عمومیش اینطور نیست.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

خیلی زیاد

جالبه این با میزان زشتی خود مرد رابطه مستقیم داره خب شاید اول یه نگاهم تو اینه به خودشون کنن اگه در حد برد پیت بودن انوقت یه زن مثل انجلبنا بخوان نه که طرف خودش نه قد داره نه پول داره نه ریخت داره دنبال عروسکه

جالبه این با میزان زشتی خود مرد رابطه مستقیم داره خب شاید اول یه نگاهم تو اینه به خودشون کنن اگه در ...

والله بعضی مرداخوب شانس دارن با تمام مشخصاتی که گفتی دختر زیبا رو وخوشگل عاشقشون شدن