2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم چطور

میشه بگین کجا اموزش دیدین و چقدر طول کشید؟اگه مقدوره میتونید بگید چقدر درامدتونه

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

میشه بگین کجا اموزش دیدین و چقدر طول کشید؟اگه مقدوره میتونید بگید چقدر درامدتونه

اموزشایی ک دیدم بدردم نخوردن 

با بابام که خیلی سر رشته داره توش شروع کردم دوباره 

و اینکه درامد رو بخوام میانگین ماهیانه بکنم  400 500 دلار همه ی ماه هاهم نیست بعضی ماه ها میبینی میری تو ضرر بدجور 

من فارکس کار کنم 

خودت شروعش کن یه حساب دمو داره نمودار تحلیل کن ببین سود و ضررش با بودجه ای که در اینده قراره بزاری چطوریه 

از یوتیوب هم اصول اولیه شو یاد بگیر فرقیم نداره کی باشه فقط اینکه ایکن ها رو بفهمی پوزیشن باز کنی و از این جور چیزا 

و اینکه من بیشتر از یک سال هر چی درمیاوردم ضرر میکردم تا الان به اینجا رسیده پس ناامید نشو تا وقتی هم که مطمئن نشدی دستت پره وارد حساب اصلی نشو همون دمو کار کن 

اموزشایی ک دیدم بدردم نخوردن با بابام که خیلی سر رشته داره توش شروع کردم دوباره و اینکه درامد رو بخو ...

خیلی ممنون عزیزم✨🌹

الان چند وقته کار میکنید؟

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨