2777
2789

الان همسن و سال های من اکثرا یا توی رابطه هستن یا یه شیطنتی دارن، اما من بااینکه پیشنهاد های خوبی داشتم هیچوقت قبول نکردم،،، چند مدت پیش که فامیل دور هم جمع بودن همه دخترا دوس پسر داشتن، همه پسرا شوق و ذوق داشتن برن فلان جا دختر بازی، و انقد شور و شوق داشتن که برام عجیب بود، نکنه من دارم پیر میشم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند سالته ؟ 

هنر نیست این کارا والا 

اینکه بتونی خوبشو پیدا کنی و به ازدواج موفق ختم بشه و همینجور خوب بمونه مهمه

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

من‌تجربه دوستی زیاد داشتم ولی در کنارش خیلی ب فکر شغل و پیشرفت و درآمد بودم اگه برمیگشتم عقب کل تمرکزمو میذاشتم روی کارم 

البته از شیطنت با دوستام هیچوقت پشیمون نیستم اما تجربه بد دوستی رو داشتم تنها خوبیش این بود آگاه شدم و بدیش تروما بود 

نظر لطفته، ولی واقعا وقتی تو جمع همسن و سالام قرار میگیرم احساس ناکافی بودن میکنم

هرکسی قراره زندگی خودشو بسازه اونجوری که دوست داره و لایقشه شاید زندگی اونا تو این روابط خلاصه میشه و مطمئن باش بهدا گریه و افسردگی پشتش هست گه تو نمیبنی هدف گذاری کن سنت عالیه 

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

منم همینطور منم همینطور میدونی اما خوب همین یه هفته پیش یکی بهم پیشنهاد داد نمدونم چرا رد کردم😐💔 برا رابطه الانم دارم از سینگلی مینالم مرض دارم اما خوب هر کسی تو زندگیش ممکنه حس کنه از بقیه عقب افتاده اما اینطوری نیست هیچ عقب نیفتادی اونا زندگی خودشون رو دارن مثلا یکی ۱۸ سالگی ازدواج میکنه ۲۵ سالگی بچه میاره یکی ۲۴ سالگی ازدواج میکنه ۲۵ سالگی بچه میاره یکی ۲۲ سالگی میره سرکار با حقوق کم یکی ۲۷ سالگی میره سرکار با حقوق بالا هیچوقت خودتو با بقیه مقایسه نکن همه زندگی خودشون رو دارن تو چیز تو زندگی هست که خودت نمیتونی انتخابش کنی و پیداشون کنی یکی زمان مرگت هست هروقت دلش خواست میاد دومی عشقه وقتی انتظارش رو نداری میاد:)

دختر خوبی هستیولی من نمیدونم چرا حس کردم پیکمیعی:|

آخه اصن معنی پبکمی رو اشتباه متوجه شدی! کسی که پیکمی هست یکی از نشونه هاش همینه که دنبال رابطه و رل و... هست و همیشه عاشق توجه ی پسرا هست 

18

من ۲۰ سالمه و خب باید بهت بگم که همین شونزده هفده سالگیم عین چی هرروز و هرشب پارتی و بیرون و عرق و سیگارو و پاد و اینا همش بود حتی پسر بازی هم داشتم ولی هیجده سالگی به خودم اومدم همشو گذاشتم کنار ولی تجربشون کردم اگه میخوای الان تجربه کن و ازش زده بشو اگه هم نمیخوای سعی کن زندگی مستقلیت رو شروع کنی 

من وقتی فهمیدم و بس کردم به حدی مستقل شدم که الان هم خونه و ماشین خودم رو دارم و درآمد خودمو دارم و سفرهای خارجی و داخلی هم خیلی زیاد میرم واسه اینه که جمع کردم خودمو 

اگه نمیخوای و دوست نداری سبک زندگی اینارو یکاری کن که بهت حسودی کنن عزیزدلم رو زندگیت سرمایه گذاری کن و تلاش کن تا میتونی مهارت یاد بگیر