چند روز پیش با خواهرم بیرون رفته بودیم پاساژ گردی و اینا . وارد یه مغازه شدیم داشتیم مانتو پرو میکردیم یه اقای مسنی فروشنده بود یه دفعه شروع کرد گفت خواهرین و اینا بعد گفت کدومتون بزرگتره کدومتون کوچیکتره نمیتونم تشخیص بدم که من گفتم من بزرگه هستم حالا اینا به کنار وقتی از اونجا اومدیم خواهرم کلی ناراحت شده بود و بهس برخورده بود که طرف چرا اونجوری گفته من ۲۷ سالمه خواهرم ۲۱ . احساس میکنم از اونروز رفتارش باهام سرد شده چیکار کنم بعد از این هم ناراحت شدم که خواهرم یجوری حرف میزنه که انگار من ازش چقدر بزرگترم گفتم بابا منم مثله تو هنوز تو دهه ی بیست زندگی هستم
آقایون درخواست دوستی به هیچ عنوان ندن ❌ اینجا یه سایته برای خانوم ها واقعا خیلی زشته انقدر آدمای چیپی هستید که بیاید به دختر و زن مردم درخواست دوستی بدید !
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
البته برام سوال شد که چجوری میتونیم خواهر باشیم ولی خب ناراحت نشدم😂
دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار میشود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.