2777
2789
عنوان

حق با داییم هست یا مامانم🤔😶

120 بازدید | 15 پست

مادر بزرگ من سنش زیاده و دیگه نمیتونه تنهایی زندگی کنه و خانه سالمندان هم نمیتونن بزارنش برای همین تصمیم گفتن پسرا و دختراش نگه دارن و مامان من میگه پسرا باید دو برابر دخترا نگه دارن مثلا دخترا 4 روز پسرا 8 روز چون داخل تقسیم ارث دو برابر سهم بر میدارن ولی داییم میگه نه ما باید اندازه همدیگه نگه داریم ولی داخل ارث هم پسرا دو برابر بردارن چرا ارثو دو برابر بردارن چون قرآن گفته و اگه اینو قبول نداری یعنی قرآن قبول نداری چون دایی ام مذهبیه و اینکه پسر و دختر برابر نگه دارن هم منطقش اینه که به اندازه همدیگه بهشون شیر داده نظر شما چیه باید چیکار کنن 

مامان بزرگ من سالمندانه قبلا راجع بهش تاپیک زدم 

هزینه شو مامانم و خاله هام و داییم به میزان مساوی میدن فقط هم مامانم میره بهش سر میزنه کلا ارث هم نگرفت همه رو دادن خالم چون چندتا بچه داره و وضع مالیش خوب نبود (اونم پولو گرفت همون ماه اول هدر داد )

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا اینا که داری میگی بحثش فرق میکنه ارث قانونی و شرعی نگهداری دلیه

خب چه ربطی داره من میگم منطقی نگاه کنید به قضیه و وقتی اونا دو برابر بر میدارن منطقیه که دو برابر هم نگه دارن  حالا جدا از ارث یجوری رفتار میکنه که انگار طلبکاره 

خب چه ربطی داره من میگم منطقی نگاه کنید به قضیه و وقتی اونا دو برابر بر میدارن منطقیه که دو برابر هم ...

منطقیش چیه ؟؟؟؟ 

منطقی اینکه باهم بصورت مساوی نگهداری کنن طلا هارو هم دختر برداره 

چه ربطی داره دوبرابر یا نصف مادرشونه هاااا هفتگی نگهدارن

خب اونا هم شاغلن و دلایلی دارن مثلا یکی از خاله هام بایز پاشه بیاد این شهر نگه داره یعنی خونه و شوهرشو رها کنه یا مامان من شاغله برای نگهداریش باید سرکارش نره هر کسی دلایل خودشو داره

خب اونا هم شاغلن و دلایلی دارن مثلا یکی از خاله هام بایز پاشه بیاد این شهر نگه داره یعنی خونه و شوهر ...

پولبذارید برای نگهداریش اگر هرکس نمیتونه نگهداره روز خودشو پول بده به اونی که نگهمیدارن، یا از ارث بیشتر ببره اون کسی که نگه‌می‌دارند 

به نظر من حق با مادرته و حرفش هم منطقی

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.