2777
2789
عنوان

کساییکه عشق ابدی میبینید

570 بازدید | 49 پست

خواهشا لطفا نگید این‌چیه میبینیدو وقتتونو فلان نوشتم اونایی که میبینن

بچه ها میشه لطفا شماهایی که میبینید بگید چرا با ترانه رفتار بدتری میشه در صورتیکه هممونم میبینیم بدجنسیا از سمت طناز و سودا و ماهرخو پیکسیه چشم دیدن یه رابطه خوبو ندارن همین کارو با فرشادو نگار کردن اما نگار اروم برخورد کرد و فرشاد دم به تله داد اما ترانه مث خودشون واکنش داد مهبدم پشتش بود

بنظرتون چرا با ترانه بدتر از چیزی که باید رفتار میشه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان طناز با کیه ؟

فرشاد با کیه ؟

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
ترانه بد نیس فقط بلد نیس مثل اونا بازی کنه

من تا قسمت ۲۶ دیدم ، من حس میکنم دقیقا توی دانشگاه همچین رفتاری داره باهام میشه نمیدونم مشکل از کجاست هر چقدم فک میکنم بیشتر نمیفهمم مثلا اون رفتار سیاوش با ترانه اونجا عملا هیچ ربطی به سیاوش نداشته یا طناز دائما داره تو‌روابط همه دخالت میکنه

ترانه از نظر من خیلی خوشگله ولی احساس میکنم خیلی کمبود محبت داره و میخاد رابطشو ب همه جا جار بزنه و همش ب بقیه ثابت کنه که عاشقه .برا همین همه لجشون گرفته و حسودی میکنن و اینکه طرفشم همه جوره پشتشه .ولی واقعا وقتی شروع میکنه حرف زدن واقعا سرسام میگیرم 

ترانه خودشم حاشیه اس اخه یهو عصبی میشه انگار مودش به الکل این چیزا بستگی داره علی هم همینطور بودتایم زدنشون گذشتنی عصبی میشن ترانه دروغو هم هست اینکه گفت مهبودبه ماهرخ چشمت زده وحتی سنشم دروغه

چون حرف زدن بلد نیست و هی گل به خودی میزنه‌.

وگرنه در اشغال بودن طناز و شاهین که شکی نیست.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

ترانه خیلی چندشه شاید برای همین رفتاراش طبیعی نیست همش حسمیکنم رو مواده

ببین من منظورم رفتار بقیه باهاشه حالا مواد میزنه یا نه بماچه ، من حس میکنم تو‌موقعیت مشابه ترانم تو‌جو کلاسمون من میگم چرا هر حرفی اون میزنه بچه‌ها واکنش دوبرابر میدن ولی مثلا پیکسی اون حرف رکیکو زد کسی چیزی نگفت