2777
2789
عنوان

بیاین میخوام درددل کنم والا یه بحثی با شوهرم راه میوفته

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 52 پست
کنار اومدن معنیش این نیس که اونا درست میشن معنیش اینه که این مسائل واستون بی اهمییت بشه

خیلی سعی میکنم واسم مهم نباسه ولی نمیسه نمیتونم

حتی رابطم با مادرسوهرم رو کم کردم و سرد ولی بازم نمیشه

وانمود میکنم ک مهم نیست ولی در واقع نمیشه

خیلی لین کاراشون عصبیم میکنه 

الانم سر درد شدید گرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خواهر شوهرت می گفتی ما اتفاقا سفر دونفری رو خیلی دوست داریم ولی نمی دونم چرا داداشتون بعضی وقتا خیلی تعارفی می شه. با خیلی ها این طوریه نه فقط با شما! 

من همسرم همین طوره برخلاف میل من مهمون دعوت می کنه قرار سفر می ذاره اونم با اصرارررر  یعنی بعضی ووقتا کم مونده جلوی جمع دعوامون بشه که بابا بسه دیگه!

چی بگم والا راه افتادن میگن جمعی بریم من ک میگم بریم و برگردیم همین رابطه ای هم ک هست خراب میشه

شایدم خوش گذشت،من طرف خوش مسافرت باشه فرقی نمیکنه کیه بهم خوش میگذره

ولی اگه رفتی سفر خودتو بزن به بیخیالی فقط خوش بگذرون

امیدوارم بشه چون ظاهرا تنها راه حلم همینه

ولی نمیتونم اخه ادم بیخیالی نیستم برعکس شدیدا جوشی و عصبی هستم

بهد دوتا زایمان دیگه شدیدتر هم شده

خیلی سعی میکنم واسم مهم نباسه ولی نمیسه نمیتونم حتی رابطم با مادرسوهرم رو کم کردم و سرد ولی بازم نم ...

میفهمم عزیزم میدونم چقدر ازار دهنده هست اما تنها راهش همینه که هرچی میتونی بهشون و به حرفاشون بی اهمییت بشید

به این فکر کن که اونم مادره هرچند اشتباه میکنه و بدجنسه اما جوانی و بهترین روزاشو برای پسرش گذاشته اونم امیدشه سرمایه زندگیشه حالا اگه یکم نازشونو بکشه یا کمکشون کنه طوری نمیشه 

واینکه مهم اینه که شوهرت در موارد دیگه خوبه همین خ مهمه

یادت باشه مردی که هوای خواهرمادرشو داره هوای زن و بچشم داره

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
میفهمم عزیزم میدونم چقدر ازار دهنده هست اما تنها راهش همینه که هرچی میتونی بهشون و به حرفاشون بی اهم ...

حرفاتون درسته عزیزم

ولی مشکل همینحاست اونقدری ک هوای اونها رو داره هوای مارو نداره

حرفاتون درسته عزیزم ولی مشکل همینحاست اونقدری ک هوای اونها رو داره هوای مارو نداره

شاید شما اینجوری فکر میکنی

تنها که نمیبردشون سفر شماهم داره میبره 

درواقع شمارو داره میبره اونا صدقه سری شما میان

اگه شما کنسل کنید اوناهم نمیبره

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم