2777
2789
عنوان

بیاین میخوام درددل کنم والا یه بحثی با شوهرم راه میوفته

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 52 پست
خب این که ناراحتی نداره

فقط این یکی نیست ک 

گفتن برای سفر همه یه مقدار پول بذارن بدیم دست یکی ک همه ی خرجها دستش باشه .

حالا شوهرم ب مادرش گفته ک اره اینطوری بهتره دیگه زنم نمیگه ما از همه بیشتر خرج کردیمو این حرفها 

بعد هم بهش میگم اینطوری گفتی میگه گفتم ک ناراحت نشه ک یک وقتی با خودش فکر نکنه ک یک سفر میخوان ببرن خرجمو نمیخوان بدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت خوب گفته خودت باید از چس خودت بربیای به شوهرت چیکار داری برو خوش بگذرون اگرم کسی ناملایمتی کرد بهت بر نخوره و دائم بگو اره با شما خیلی خوش میگذره 

مردم خیلی سخت میگیرن

هیچکس نمیتونه به منو پسرم و همسرم زور بگه وحقمونو ناحق کنه ماسه تا شما همه 😍😍😍🌹🌹🌹🌹
حق با شوهرت بوده ها

اخه برادرشوهرم اصلا اصرار نکزد گفتن نمیایم گفت هرطور راحتین

ولی شوهرم😤😤😤😤دیگه کم مونده بود النماسشون کنه

اونهام فکر کردن ک دیگه چه خبر هست حالا و جفدر ادمهای مهمی هستن

من خیلی کنار اومدم ولی اونها ب هیچ وجه درست بشو نیستن

کنار اومدن معنیش این نیس که اونا درست میشن

معنیش اینه که این مسائل واستون بی اهمییت بشه

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
یه کاری کرده ک مادرشوهرم فکر میکنه دیگه همه کلفت نوکر اونن

بزار فکر کنه 

این افکار به شما ضرری نمیرسونه

روابطت رو مدیریت کن به اندازه برو وبیا و خ صمیمی نشو که خ بخوان رو مغزت راه برن

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم