2777
2789
عنوان

وای خدا شوهربدذاتی کجا پیدامیشه

77 بازدید | 7 پست

من هروقت خونه خواهر برادرا وکلا ختنواده وهرم میرم همه کارمیکنم از جاروکشیدن بگیرتا شستن ظرف کلا هروقت برای کمک هم زنگ زدن رفتم نتونستم نه بگم اونوقت مادرمن امروز زنگ زد قرار بود بریم خونه اونا که اومدنی نذر داشت گفت کیک وشیر بگیرین سر راهتون بیچاره شماره کارتم گرفت که پولشم بزنه بعد شوهرمن قبول نکرد گفت من نمیتونم به من چه بده پسرش بخره😑😑اونقد سوختم که نگو گفتم ازاین به بعدمنم طرف شما هیچ کاری نمیکنم به من چه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش خودت میگرفتی

خودشم داشتم با مامانم تلفنی حرف میزدم هی میگفت بگو نمیتونیم اونم میشنوه دیگه کر که نیس اون خودشم ناراحت شده بودم گفت عیب نداره میدم داداشت میخره اون بنده خدا هم مثلا چون بیرون بودیم گفت سر راه بخرین از کجا میدونست این اینطوری میکنه

عزیزمبهش فکر نکنمن بودم به خانواده م میگفتم فراموش کردیمبه وقتش هم از خجالت شوهرم درمیومدم

نمیتونیتم بگم فراموش کردیم 😭😭تو تلفن شنیددیگه من موندم چطور خواهرش زنگ میزنه بیا مارو فلان جا ببر یا فلان چیزو بخر نمیگه شوهر وپسر بزرگ دارن وما رو ول میکنه با سر میره حالا برای ما اینجوری کرد !!!!منم قسم خوردم گفتم از این به بعد خر حمالی رو بوسیدم گذاشتم کنار خونه هیچ کدومشون یه استکانم برنمیدارم از روزمین چون واقعا ارزش احترام ومحبت ندارین