2777
2789

سلام خوبین همه عزاداری هاتون قبول باشه برام امشب دعا کنید شوهرم خیلی رفیق بازه همش پیش رفیقاشه و من تنهام خونه😞برام دعا کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم عزیزم برای عزیزم که بیماری سختی داره دعا کنید

إلهی که به همین شب عزیز لباس عافیت به تن کنند منم پدرم مریضی دارن براشون دعا کنید اخه میگن دعا بقیه بیشتر میگیره 😭😭😭

توروخدا و امام حسین دعا کن برادرهای منم سربه راه بشن مامانم دیگه داره دیوونه میشه😭😭😭😭

نمیشه هیچ جوره 😭😭😭من خودم همه کاری کردم لباس خوگشل اون ساعتی که میخواد بره پوشیدم به بهونه.... انگار نه انگار با زبون هیچ جوره نمیشه 😭😭😭خدا لعنتشون کنه رفیقاشو اصلا این رفیق کات می‌کنه رفیق های جدید پیدا میکنه خدایا من موندم چرا زن گرفته 😭زن گرفته عذاب بده 

نمیشه هیچ جوره 😭😭😭من خودم همه کاری کردم لباس خوگشل اون ساعتی که میخواد بره پوشیدم به بهونه.... ان ...

تهدیدش کن بگو تو که انگار داری برای خودت جدا زندگی میکنی منم جدا پس چه کاریه میرم درخواست طلاق میدم ک تو هم نخای ب خودت زحمت بدی یه وقتایی از سر مجبوری بیای خونه جدا میشیم ک کلا دیگه پیش رفیقات بمونی