2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اجازه ی اسی 

اهم اهم توجه کنید دوستانم 🥹یه پسره هست تو فامیلمون 

اومد خونه مون یه سری رفتار ها کرد حالا تاپیک زده بودم راجع بهش همتونو کپی میکنم بگید چه معنی میده رفتاراش

مرد ها درخواست دوستی ندید.ندید.ندید.ندید

با اجازه ی اسی اهم اهم توجه کنید دوستانم 🥹یه پسره هست تو فامیلمون اومد خونه مون یه سری رفتار ها کرد ...

این رفتارهای پسره س: (قضاوت کنیددد)

این به هیچ کس محل نمی‌داد مخصوصا من 

یعنی حتی بهم سلام هم نمی‌کرد و خدافظی ولی بعد به مدت که گذشت اون دوران 

دیشب بود اومده بودن خونمون ایشون بهم سلام کرد! تازه داشت می‌رفت من داشتم با مامانش خدافظی میکردم زل زده بود بهم پسره تازه بدبخت خدافظی هم کرد و موقع شام هیچکس سر سفره نبود هیچکس فقط من بودم بعد این اومد با یه کم فاصله نشست پیش من (حالت عادی همیشه دورترین جا رو انتخاب می‌کرد) تازه سه بار هم یواشکی بهم نگاه میکرد هی (قبلا کلا سرش تو گوشیش بود ولی این سری کمتر رفت تو گوشیش) و مامان باباش داشتن از لباسم تعریف میکردن این برگشت زل زد بهم 

شاید بگید کار هاش طبیعی و عادیه ولی خب این با هیچکس حرف نمی‌زد همش تو گوشیش بود اگر میمرد هم نه منو نگاه میکرد نه کنارم می‌شست ولی خب خیلی دیشب عوض شده بود 🤣🤣🤣

مرد ها درخواست دوستی ندید.ندید.ندید.ندید