2777
2789

من امسال دوازدهم بودم، سه سال دبیرستان معدلم بالای 18 بود و واقعا سرکلاس ساکت بودم حرمت معلم نگه می‌داشتم و... امسال نوبت دوم خیلی مشکلات واسم پیش اومد نتونستم برم مدرسه خونمون و ازمون گرفتن قضیه اش خیلی طولانیه چند ماه آواره خونه این و اون بودیم من فقط گریه میکردم هم بخاطر اینکه خونه مونو از دست دادیم هم بخاطر اینکه نمیتونستم دیگه برم مدرسه چه اهداف و آرزوهایی که نداشتم... افسرده مطلق شده بودم

کنکور هم نتونستم شرکت کنم الان کارنامه مو دیدم بعضی از نمرات اومده واقعا دم بعضی از معلمامون گرم بدون اینکه امتحان بدم بر اساس نمرات قبلیم بهم 20دادن😭😭

ولی یکی از معلما مون بهم نمره خیلی کمی داده همونی که همیشه الکی ازم نمره کم می‌کرد و میدید بعضی بچه ها تقلب میکنن ولی کاری به اونا نداشت و از هرکی خوشش نمیومد نمره کم می‌کرد... کاش همه معلما شرایط دانش اموزا رو درک میکردن 

؟؟ 

واقعا قدردان اون معلمامم که بهم نمره خوبی دادن براشون دعای خیر میکنم خیلیا با همین دعای خیر دانش اموزا عاقبت بخیر میشن ❤️🙂🙂🙂

دعا کنین منم یه روزی معلم بشم امیدوارم بتونم خوب باشم برای دانش اموزام

؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا قدردان اون معلمامم که بهم نمره خوبی دادن براشون دعای خیر میکنم خیلیا با همین دعای خیر دانش امو ...

اای جونم ذوق کردنتو تصور کردم😍

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙