2777
2789
از لوبیا ام کوچیک تر

بابا چیزی نیست چرا ترسیدی 

چندتا علت داره یا از شیو که این بنظرم از همینه از اندازش همینه یا استفاده از مسدود کننده عرق بدن مثل مام و یسریا پودر گباهی میزنن

یا چیزای دیگ که گفتنش لازم نیست اصلا چون نیست 

ولی یا غدد لنفاوی مشکل پیدا کرده که خیلی باید بزرگ بشه انداز ی گردو بزرگتر 

یا جوش مقاومت انسولین یا تیرگیم داره و چندتایی 

.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیست یا غده نباشه؟😭😭

برو دکتر معاینه

ولی چون گفتی زینک اکساید استفاده نمیکنی بعید میدونم

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

غده لنفاویه از من مدتی ی بار هر دوتاش درمیاد زیربغلم ، درد هم داره ، زیر بغلم چپ ، من زینک استفاده م ...

منم یبار اومدم ماسک جوش شیرین و لیمو و خمیر دندون زدم اینجور شد دیگه توبه کردم از این غلطا نکنم😂

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

نترس دوشنبع برو درمانگاه چک کنن

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم