2777
2789
عنوان

کسی اینجا پرنده داره

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 27 پست
اره دقیقا همیشه موقع تخم اینجوری میشه دیروزم شد کلی بغلش کردیم ماساژ دادیم ولی تخم نذاشت همش دهنش با ...

گرمش نیس؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا قفس اش کنار کولر بود الان آوردم پیش خودم

عروس هلندی منم همینجور میشد یکم خنک شد بهتر شد بهش آب بده ی ذره گلابم بریز داخلش 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

من عروس هلندی دارم این کار رو انجام میده زبان بندش رو باید بلد باشی این کار رو برای اکسیژن رسانی انج ...

از صبح همین که نر رو میبینه این کارو میکنه شروع میکنه هی دهنشو باز میکنه 

اما اینکه تخم نذاشت نگران شدم باد کرده بود یهو خوب شد بادش رفت 

جلوی کولر بزارم سرما میخوره ؟ گرمش شده شاید

دما باید ۲۵تا۳۰باشه

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

عروس هلندی منم همینجور میشد یکم خنک شد بهتر شد بهش آب بده ی ذره گلابم بریز داخلش

قفسشون جای خنکی هست اتفاقا 

ولی همین که دستمو میبینه یا نر رو دهنشو باز میکنه 

از صبح همین که نر رو میبینه این کارو میکنه شروع میکنه هی دهنشو باز میکنه اما اینکه تخم نذاشت نگران ش ...

نه نگران نباش 

تو گوگل بزن زبان بدن ( اسم پرنده)

برات میاره ببین

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

اینجوری میکنه

اگ زور زد و بیحال بود ببر دامپزشکی اگ بسته بود زنگ بزن شماره رو تابلو یا شبانه روزی پیدا کن ببر

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍