2777
2789
عنوان

میشه بیاین درددل کنیم

63 بازدید | 5 پست

کسیو پیدا نمیکنم باهاش حرف بزنم میشه بیاین حرف بزنیم

دلم خیلی گرفته

امشب شب عاشوراعه

میخوام نذر کنم همین امشب

میخوام امام حسین کمکم کنه

من آدم معتقدی نیستم ولی امشب میخوام دست به دامن امام حسین بشم

دیگه دلم طاقت نمیاره دیگه تنهایی نمیتونم از پس مشکلاتم بر بیام

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله 

توجه   ب ولله کاربر اقام ،هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،

چیشده مشکل چیه؟بیا با هم زار بزنیم

اصلا نمیدونم از کجا بگم خیلی دلم پره خیلییی

امشب یجایی نذری میدادن خالم گفت بیا بریم بگیریم بعد منم پاشدم رفتم نذری تموم شد تهش گفت بیا‌ بریم یجا دیگه هم هست منم باهاش رفتم رسیدیم یجا دیدم خالم لحن صحبت کردنش عوض شد شبیه اینایی شد که خودنمایی میکنن حالت صورتش حرکاتش همش عوض شد دیدم کلی مرد اونجا ریخته داره جلو اونا اینکارارو میکنه بعد من بدم میاد گفتم من میرم خونه شما نذری گرفتی بیا اونم گفت صبر کن باهم بریم من نتونستم صبر کنم رفتم تا خود خونه فحشم داد هزارجور چیز بهم گفت گفتش بهم جن.ده

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

اصلا نمیدونم از کجا بگم خیلی دلم پره خیلیییامشب یجایی نذری میدادن خالم گفت بیا بریم بگیریم بعد منم پ ...

وا!!!!...جدی نگیر اینجور آدما و حرفاشونو عزیزم جز عذاب چیزی نصیبت نمیشه که...بذار هرچی میخواد بگه تقصیر تو چی بوده این وسط!