2777
2789
عنوان

مزاحمت و تهدید پسری که بلاکش کردم

332 بازدید | 34 پست

سلام گلیا

من چند روز پیش با یه پسری آشنا شدم مسافر بود شهرمان گفت که بیا بریم بیرون مث دوتا دوست دعوت من ، گفتم اوکی رفتیم سینما و چند تا ماده خوراکی خریدیم و رفتم خونه، تا یمدت حرف میزدم باهاش تا رفتن سهرشون ، بعد این پسره میگفت که من دوس دارم برده باشم و شروع کرد به درد دل کردن و گفت که به تومن پول داده به دختره تا اربابش باشه ولی بلاکش کرده، من داشت حالم بهم میخورد زدم از همه جا بلاکش کردم ، حالا تهدید کرده که اگه پول اونروزو تا قرون اخر نزنی برام حاضرم چند ملیون هزینه کنم تا ازت شکایت کنم مجبور شی پس بدی ، بعید میدونم بتونه همچین غلطی بکنع 😂 بازم خواستم باهاتون مشورت کنم🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکایت کنه پول سس بگیره؟؟؟ تعطیل بوده بچه مردم

طرف مشکل روانی داره جدی میگم اینو بعد بیرون رفتن باهاش متوجه شدم عاشق اینه یکی تحقیرش کنه و میگفت کاش یه دختری پیدا میشد سگش میشدم 🤣 ثبات روانی نداره

چقدر اجتماعی هستی خوشبحالت من ۸ ماهه با دوستای مدرسم قرار گذاشتیم هنور نرفتیم چون وقتی میریم مثل ماست یه گوشه میشینم من..

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

چند سالته؟

هفته دیگه ۱۹ میشم

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

خب همسنیم منم تیر ماهیم ولی قبول دارم اجتماعی و برونگرام 😂 تولدت پیشاپیش مبارک راپونزل

اوف فدات بشم خانومی😔💗🫶🏻

تولد خودتم مبارک حالا با تاخیر یا پیشاپیش نمیدونم😂🫶🏻

من اصلااا نمیتونم خجالت و جمع گریز بودنم رو تموم کنم یا باهاش مقابله کنم