2777
2789

اخبار گفت که دنبال این طور ادماست 

کسایی که به سربازی اقدام نکردند هم شامل میشه یا فقط کسایی که اقدام کردن و نرفتند ( سرباز فراری) هستند حساب میشه

توروخدا بگین که اونایی که اقدام نکردند رو شامل نمیشه

مگه اینطور نبود که هر کس نمی‌خواست بره عیبی نداشت جز اینکه نمی‌تونست از کشور خارج بشه

من نمیفهمم

برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام  لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتند به اون هایی که سربازی نرفتند کاری ندید تا مجبور بشند برند سربازی

حتی خودشون هم نمیتونن مستقل کار برپا کنند؟

برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام  لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿

پسر من شهریور 22 سالش تموم میشه دانشجو هست سربازی نرفته

انگار کار نمیدن تا نره الان اخبار شبکه سه گفت

عیبی نداشت که نداریم خیلی چیزا واسه شون ممکن نیس ولی کاریشون نداشتن مگه چی شده حالا

انگار کار نمیدن دیگه

اونایی که اصلاً اقدامی نکردن و سربازی نرفتند هم ممکنه شامل بشن. اینو از اخبار میشه فهمید که دنبال کسایی هستند که نه اقدام کردن، نه رفتن. پس ممکنه برای اونا هم دردسر درست بشه. یعنی فرق نمی‌کنه که اقدام کرده باشی یا نه، اگه بری خارج ممکنه محدود بشی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

حتی خودشون هم نمیتونن مستقل کار برپا کنند؟

جواز کسب نمیدند، ثبت ازدواج محضری نمیکنند(نه همه جا)، تو ادارات دولتی و خصولتی نمیتونند مشغول به کار بشند، از کشور نمیتونند خارج بشند

این قانون از خیلی قبل بوده چیز جدیدی نیست

جواز کسب نمیدند، ثبت ازدواج محضری نمیکنند(نه همه جا)، تو ادارات دولتی و خصولتی نمیتونند مشغول به کار ...

ثبت ازدواج می کنن حتی وام ازدواجم می دن ولی وام های دیگه رو نمی تونن بگیرن (به خاطر تشویق به ازدواج)