2777
2789
عنوان

خیلی وقته چکش نکردم😅

324 بازدید | 33 پست

توی یه رابطه ی سمی بودم که وابسته بودم به طرف 

خیانت میکرد میبخشیدم هر کاری میکرد فکر میکرد همش دوسش دارم و نمیرم از زندگیش

تی یه حرکت انتهاری از اکانتام دیلیت زدم و اپی که مشترک داشتیمم پاک کردم و الان اصلا چکش نکردم

حتی نرفتم ببینم چی پست گذاشته😂

خیلی خوشحالم که اون دختر احمق و وابسته ی گذشته نیستم😅

خدایا بین اون همه ناشکری شکرت:) ♡

🍓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین بهت 

البته اگ باز نری سراغش 

وسوسه شی باز

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

خداراشکر 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

تبریک میگم عزیزم بهترین کار رو انجام دادی   

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 𝒩❤️✨️

طی یه حرکت🚶‍♀️

خیلی کار خوبی کردی.یه مدت بعد اصلا برات عادی میشه بعدش کم کم چندشت میشه کلا بری حتی مجازیش چک کنی بعد کم کم کلا خجالت میکشی از گذشته که چه ادم بیخودی تو زندگیت داشتی.خودم تجربه ش کردم و الان واقعا حس خوبی دارم