2777
2789

امروز دقت کردم همه ی آنلاین شاپای خفن مال گیلان و بندرانزلیه 

خوش بحالتون 

چند روزه پیج مورد علاقم توسط یه اقوام فضول به باد رفت دیگه نمیخام از اون پیج خرید کنم چون هم اون میخره دیگه تک نیستم هم قیمتشو فهمیده دیگه 😬

بعد هرچی سرچ میکنم از هر صدتا ۹۵ تاش مال گیلان و بندرانزلیه 

خوشابحالتون 

خوش استایلا😍🙌😍

پیج و سایت معروف و باحال شهرتونو بگید لطفا

من ده تایی پیدا کردم ولی خاص و تک میخام 

پیشاپیش ممنونم 

کاربریم موقتا دست دونفره.....منو دوستم الهام🙃

همیشه یادت باشه یه پیچ فیک داشته باشی اونارو فالو کنی

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه یادت باشه یه پیچ فیک داشته باشی اونارو فالو کنی

ندارم پیج فیک

بنظرت الان چکار کنم ؟ پیج لباسایی که صفرتا صدمو میخریدم پیدا کرده 😞 متاسفانه دیگم پیجی نیس که از همه ی کاراش خوشم بیاد این پیجه خیلی خوب بود 😭

خیلی حالم خرابه 

رفته ۴/۵ تا از پیجه خرید کرده با یه ذوقی برا من تعریف کرد دیگه همیشه از اینجا میخرم منم

رومم نمیشه بگم لاقل به کسی نگو 

فک کنم کل فامیل فهمیدن الان از کجا میخریدم 😞

ندارم پیج فیکبنظرت الان چکار کنم ؟ پیج لباسایی که صفرتا صدمو میخریدم پیدا کرده 😞 متاسفانه دیگم پیجی ...

فیک بزن کاری نداره 

اه چقد فضوله از فالوهات کش رفته 😅

اصن به روش نزن 

خودتو بزن به اون راه 

اگه پیگیری کنی همه متوجه میشن خریدات  کجا بوده

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

فیک بزن کاری نداره اه چقد فضوله از فالوهات کش رفته 😅اصن به روش نزن خودتو بزن به اون راه اگه پیگیری ...

الان همه فهمیدند دیگه 

سمت طایفه اونوری منظورمه 

چون دختر خونه س ماشاالله همه جام میره ۲۴ ساعتم پا اینستاس

اون روز تلفنی باهام حرف میزد که پیداکردمو سفارش دادمو اینا دورش پره آدم بود 😬😬😬😬

میخاستم بگم باشه حالا به بقیه لو نده تابلو 😐