2777
2789
عنوان

دعا هام شب عاشورا

52 بازدید | 3 پست

خدایا خداوند عزیزم 

امشب در شب عاشورا گناههای منو ببخش

خدایا خودت میدونی که چقدر دوس دارم غیبت نکنم محیط کارم را طوری قرار بده و کمکم کن همکارا غیبت نکنن و منم شریکشون نشم

خداجونم امام زمان یکی از از حاجتامو داد شوهرم نماز خوندنو شروع کرد کمک کن ادامه دار باشه 

خدا جونم پول میخوام پول زیاد بتونیم بدهی هامون را بدیم و راحت زندگی کنیم خدا جونم گاهی وقتا دلم میخواد به پدر مادرم کمک کنم مشهد بفرستم کربلا زیارت آقا حسین جونم بفرستم ولی از نظر مالی نمیتونیم خدا پول زیاد و حلال از هر راهی که خودت میدونی برامون بفرست

خدا جونم تو هرچی بخوای میشه خدا جون اشک میخوام اشک زیاد که برای اهل بیت برای مظلومیت اهل بیتت بفرستم ولی چشام سالهاست خشک شده بهم اشک هدیه بده

خدا جونم میدونی میدونی میدونی چقدر از سیگار کشیدن شوهرم غضه میخورم به دلش بنداز و کمکش کن ترک کنه خودت میدونی که چقدر دوست داره

خدا جونم برات کربلا و حج برامون امضا کن میدونم خیلی دوره ولی تو خدای نشدنی هایی

خدا جونم خدا جووون آرامش قلب میخواد خدا جونم کمک کن همه مریضا شفا پیدا کنن محمد وامیدم خوب بشن 

خدا جونم خودت از قلبم خبر داری داره میترکه فقط آرومش کن

خدا جونم چجوری بعضی ها اینقدر محبت شما و اهل بیت تو قلبشونه منم میخواد قلبم از دوری امام زمانم و شب عاشورا بترکه کمکم کن گریه کنم آه که گریه برای شما چه نعمتی ست که من ندارم خدا جونم خونه مو کردم بیت خانم ام البنین این خونه جدید را برام محل امن و آرامش و پیشرفت قرار بده

خدایا  به حق حضرت رقیه خدا قسمت میدم به دستهای بریده حضرت عباس به حضرت علی اکبر به دل سوخته حضرت زینب قسم میدم ما را وابسته دنیا نکن و زرق و برق دنیا ما را از تو دور نکنه

خدا جونم کمکم کن افسرده نباشم امید به زندگی داشته باشم خدایا دلم میخواد ورزش کنم نمیتونم از جام بلند بشم خدایا کمکم کن در خدمت پدر مادرم باشم ازم راضی باشن خدایا از غیب برام پول بفرست بتونم به چند نفرم کمک کنم خودت که از قلب من خبری داری دست بده راحتی دارم پول زیاد بهم بده و این خصلت رو از من نگیر

خدایا نکنه به خاطر گناهایی که فقط خودمون میدونیم اشکمو ازم گرفتی التماست میکنم به گلو بریده امان حسین به بدن زخمی حضرت علی اکبر اشکامو پس بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.