2777
2789

التماس دعا دارم حتی یک صلوات 

برای درست شده همه چیز یه صلوات برام بفرستید منم دعا میکنم حاجت روا بشید

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج💚

اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج💚

اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج💚

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صلوات فرستادم ولی کی گفته این حرفو؟

همه نی نی سایتیا

واقعا درسته من اعتقاددارم

برای حاجت دلت صلوات فرستادم الهی برسی بهش

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹اللهم صل علی محم ...

خدا حاجتت رو بده برلت صلوات فرستادم خواهش میکنم خیلی دعام کن این شبها

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

حاجت روا باشی این شبها دعام کن خیلی نیاز دارم برات صلوات فرستادم

خدا حاجتت رو بده برلت صلوات فرستادم خواهش میکنم خیلی دعام کن این شبها

ان شاءالله 🤲

ممنونم💐

ان شاءالله به خواسته هاتون برسید.💚🤲

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
مگه نینی سایتیا کی ان؟؟ کی همچین چرتی گفته؟ان شاءالله مشکلت حل شه

عزیزم دعای بنده در حق بنده مستجاب میشه

چرت نیست

الهی شما هم برسی به حاجتت صلوات فرستادم برات

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

از خدا میخوام به حق عظمت خودش و احترام امام حسین همه ی مشکلاتتو حل کنه و شاد بشی و غرق در نعمت.

التماس دعا🙏

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهماز خدا میخوام به حق عظمت خودش و احترام امام حسین همه ی مشکلات ...

الهی آمین ممنونم ازت

الهی برسی به حاجت دلت برات صلوات فرستادم

فرستادم آبجی 

دعام کن تورو خدا 😭😭😭😭😭😭

آشتی کنیم 😭😭😭😭😭😭  دلم تنگ شده جواب نمیده 

جلو پدر مادرم نمیتونم گریه کنم   حالم بدهههه😭😭😭

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم