سفانه۲۱ مدیر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 214 عنوان کسی پشتی گرد خوشگل میخواد واسه عید بدوزم واسش؟😍 | مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 23 پست بچه ها این پشتی ها رو میدوزم خیلی کاراش با دسته پارچه زیرش و روش خوبه با نظر خودتون میدوزم و رویه اش و بند باز شومیزارم واسه اینکه بتونید درش بیارید بشورید هرکی خواست بگه😊 1396/12/07 | 22:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سفانه۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 214 جلد هم بدوز براشون خوشگل تر ميشن خودشون خواستن جلدش مخمل باشه
زمرد1367 عضویت: 1396/10/08 تعداد پست: 3730 خودشون خواستن جلدش مخمل باشه نه منظورم يه جلد تترون سفيده كه كامل اينو نمي پوشونه و دو طرف بالش ازش بيرونه نمي دونم منظورم رو رسوندم يا نه پسرم منتظر در آغوش كشيدنت هستم
سفانه۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 214 نه منظورم يه جلد تترون سفيده كه كامل اينو نمي پوشونه و دو طرف بالش ازش بيرونه نمي دونم منظورم ... بله عزیزم مدلا دیگ دوختم زیااااد متوجه شدم اینو خودشو اینجوری سفارش دادن
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91614 مرسی😉 اوه چه هنری اینو منم انقدر تمیز دوخته بودم نمیدادم ببره کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
سفانه۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 214 اوه چه هنری اینو منم انقدر تمیز دوخته بودم نمیدادم ببره اما مجبورم 😔
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91614 بده بره برا خودت بدوز کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
طلابلا۱۴۰۰۰ عضویت: 1396/12/05 تعداد پست: 908 طرح های دیگه نداری بزاری خدایا من هیچی به خاطره شوهرم یه نی نی سالم بهمون بده
بهارناز7154 عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 2966 اینکه خیلی راحت و سادست😟من فکر کردم پیچیده تر باشه طرح و دوختش.اینکه کاری نداره😟 😍💞😚