2777
2789
عنوان

خانما یه لحظه . . .

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتره دوستت بگه ولي بهتره كه ديگه گوشيتو به اون دوست بي شخصيت نده كه با اكانت شما هرچرت و پرتي نگه چون خيلي زننده است و بعدم با اكانت شما گفته ممكنه آشنايي ببينه فكر كنه اون آدم "بي شخصيت " " بي فرهنگ " و " داغون " شمايين !!!!

روي اين كلمات تاكيد كنه تا همسرشون بفهمن كه كسي كه در عين تعهد بي وفايي ميكنه از نظر همسرش چه معنايي داره

تازه ميتونه بگه اگر دوستت متاهل بوده و با همچين كامنت مزخرفي شان و شخصيت خودشو خيلييييي آورده پايين و اينكار نشانه عدم تعهد به همسرشه و من اگر جاي همسرش بودم صددرصد يك ثانيه با همچين  مرد بي شخصيتي زندگي نميكردم تا شخصيت منم به عنوان همسر ، مثه همسرم نياد پايين 

بعدم در پايان بگه بهتره با اون دوستتم قطع رابطه كني !!!

محكم صحبت كنه تا قشنگ بفهمه اگر همسرش بفهمه كار خودش بوده حتما تركش ميكنه!!!

بهتره دوستت بگه ولي بهتره كه ديگه گوشيتو به اون دوست بي شخصيت نده كه با اكانت شما هرچرت و پرتي نگه چ ...

اره این حرفا رو تا یه حدودی گفته . تو خاستگاری هم گفته که من روی این چیزا حساسم و تحمل نمیکنم 

اره این حرفا رو تا یه حدودی گفته . تو خاستگاری هم گفته که من روی این چیزا حساسم و تحمل نمیکنم 

ديگه اگر اينكاررو كرده كه فقط ميمونه چند روز سرسنگيني ولي خيلي طولش نده و وقتي فهميد كامل پشيمون شده ديگه بيخيال بشه و سعي كنه ببخشه 

انشالله ديگه از اينكارا نميكنه 

ديگه اگر اينكاررو كرده كه فقط ميمونه چند روز سرسنگيني ولي خيلي طولش نده و وقتي فهميد كامل پشيمون شده ...

منم همینو گفتم . گفتم زیاد هم شورش رو در نیار . که باز دعوا بشه