2777
2789
عنوان

مردایی که میگید زن شاغل میخوایم

491 بازدید | 54 پست

من خودم از ۱۸ سالگی کار کردم

ولی مگه عقلم کمه ؟ 

شوهر کنم خرجی هم بدم ؟ هم بیرون کار کنم هم تمام کارای خونه رو انجام بدم 

هم توی جامعه فوق زن ستیز ایران دووم بیارم ؟ با این قوانین چرت و پرت ازدواج ؟ 

اوکی اگه پسرا زن شاغل و مستقل میخوان پس باید همه چی کاااملا اروپایی باشه. برابری صد باشه نه فقط برابری تو خرج خونه

دخترا قبل ازدواج ازادی جنسی داشته باشن ( نه اینکه مردا به پشه ماده هم رحم نکردن دنبال دختر غروب ندیده‌ن ) حق طلاق و حضانت و خروج از کشور و … بای دیفالت داشته باشن ( نه اینکه آقا پسر لطف کنه موقع ازدواج این حق ها رو بده ) 

حق تمکین حذف بشه و این نگاه عروسک جنسی به زن تموم بشه 

ارث و دیه کااااملا یکسان باشه ( شماها هم حق خواهرتونو میخورید هم در اینده حق زنتون ؟؟؟؟)

موقع طلاق همه چی نصف نصف بشه نه اینکه مثل الان یکسالی یه سکه میدن به زن طلاق گرفته که کل عمرشو خونه شوهرش کار کرده 

بعد طلاق دید بد به زن ها وجود نداشته باشه و دید به زن و مرد مطلقه یکی باشه 

این حجم از ناامنی علیه زن ها تموم بشه چه تو محل کار چه تو خیابون و …

نیروی کار زن و مرد به یه اندازه بگیرن 

حق سرپرستی مال مرد نباشه 

جهیزیه هم بی جهیزیه ! نه اینکه مردای الان با خونه اجاره ای توقع جهیزیه کامل و فرش دستبافت دارن 

ولمون کنید بابا روانی شدیم از دست شما مردا که تکلیفتون با خودتون معلوم نیست

پسرای مجرد دور وبر ما همه دنبال زن شاغلن البته خودشونم پولدارن 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موقع طلاق و موافقم ولی مردا زرنگ تر از این حرفان

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

نخوندم کامل 

اما مشکلش چیه؟

شما قرار نیست کارای خونه تنها کنی 

اون پسر هم باید انجام بده 

و تو زندگی های امروز یک نفری سخته زندگی رو جلو بردن 

من به شخصه خوشحال هم میشدم معیار پسری شاغل بودن همسرش باشه نه به معنی سواستفاده 

بلکه به معنی همراهی تو زندگی

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

نخوندم کامل اما مشکلش چیه؟شما قرار نیست کارای خونه تنها کنی اون پسر هم باید انجام بده و تو زندگی های ...

خب بخون کامل تا متوجه بشی منظور من چیه

خودمم همون اول اشاره کردم شاغلم و قطعا بعد ازدواجمم شاغل میمونم 

خب بخون کامل تا متوجه بشی منظور من چیهخودمم همون اول اشاره کردم شاغلم و قطعا بعد ازدواجمم شاغل میمون ...

اره درسته 

برابری تا جایی که میشه باید باشه تو این مدل زندگی ها

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...