2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر

تاپیک قبلیت رو خوندم متوجه شدم .

بله اثر داره 

ولی اگر داری زندگی میکتی و رفتارش اذیتت میکنه میتونم بگم چکار کنی برای همیشه ک دبگه اون کار رو نکنه

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
تاپیک قبلیت رو خوندم متوجه شدم .بله اثر داره ولی اگر داری زندگی میکتی و رفتارش اذیتت میکنه میتونم بگ ...

الان چند روزه بد رفتاری نمیکنه و کاری که باهام کرد نابودم کرد الان 15روز از اون اتفاق میگزره ولی نمیتونم ببخشمش دوست دارم جدا شم ولی هم بچه دارم و نگران حضانتشم بعد هفت که باید بدمش به باباش هم اینکه خانوادم و مخصوصا مادرم طلاق رو بد میدونن ونگران حرف مردمن

خدایا خودت کمکم کن 
الان چند روزه بد رفتاری نمیکنه و کاری که باهام کرد نابودم کرد الان 15روز از اون اتفاق میگزره ولی نمی ...

بیا خصوصی بهت بگم

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .

۱-وبرأي ايجاد تفرقه ودشمني بين دو حرام از ايه ي ٦٤سوره ي (مائده)(وألقَينَا بَينَهُمُ العَدَٰوَهَ وَ البَغضَآءَ إِلَيٰ يَومِ الِقيَٰمهِ )استفاده كرد.

۲-وبرأي جلوگيري از زنا ايه ي ٣٢سوره ي (الاسراء)(وَلَا تَقرَبُواْ اٌلزِنَيٰٓ إنَّهُ كَانَ فَٰحِشَهَ وَسآءَ سَبِيلاً) استفاده گردد.

اين آيات رو به تعداد ٧٠مرتبه برای جلوگیری از زنا و خیانت ۷۰ مرتبه هر کدوم رو به آب  یا ماست یا دوغ بخوان و بده بخوره

بیا خصوصی بهت بگم

میشه به منم یه چیزی بگی لطفا. من ۳۳سالمه مجردم و بیکارم. هم از شهرم ناراضیم هم از خانوادم چون تو این شهر و تو این خانواده نه آرامش دارم نه آینده.. دلم میخاد شاغل و مستقل بشم و از این شهروخونه برم.. چه دعایی بخونم چکار کنم؟

میشه همینجا بگی

نوشتم برات 

میخواستم چندتا راهنمایی بیشتر کنم بخاطر حفظ حریم شخصی تون گفتم خصوصی بگم .

اتفاقا من خودم اصلا پیشنهاد دوستی نمیپذیرم .

ولی حقیقتش دلم برای مظلومیت دلت و صبوری ات سوخت چون اولش فکر کردم مثلا شاید ی عشقی داشتی ک بهش نرسیدی .

خیلی بزرگواری ک بخاطر بجه ات صبوری میکنی 

میشه به منم یه چیزی بگی لطفا. من ۳۳سالمه مجردم و بیکارم. هم از شهرم ناراضیم هم از خانوادم چون تو این ...

برای حاجت چله بسم الله توی تاپبک هام هست 

عالیه معجزه میکنه 

ذکر استغفار رو هم زباد بگو روزی دهنده است 

از خدا میخوام شغل عالی نصیبت بشه