اون خانم خونه داری که کار نمیکنه تنش توی آسایشه پول شوهرش مال اونه
اونوقت زنی که شاغله مدام توی استرس و سختیه حقوقشو تقدیم همسر کنه؟!
چه منطقیه این؟ خب مگه منِ زن دیوانم برم بیرون از خونه جوونیمو بذارم کار کنم؟ میشینم توی خونه با پول همسرم عشق میکنم کسیم ازم توقعی نداره
واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید.
مسلما اگ بین شما و همسرت عشق و اعتماد باشه اصلا برای هیچکدومتون مهم نیست پول دست کی باشه!
وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂
خط قرمزمه.............همون روز اول به طرفم میگم من از پولم خرج نمیکنما........(چیپ بازی درمیارم)
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خط قرمزمه.............همون روز اول به طرفم میگم من از پولم خرج نمیکنما........(چیپ بازی درمیارم)
چیپ؟! نه دوست عزیز اشتباه گرفتی اگر نگی از ساده لوحیته
واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید.
نفقه فقط فقط گردن مرده حالا توافقی باهم خرج کنن بحث جداست
طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده
فکر کنم همسرتونم همچین دیدگاهی داشته باشه یا چون ایشون شاغله به شما به چشم یه آدمی که پولاشو میخوره ...
پس همه زنای خونه دار مفت خورن؟ معنی حرفت همینه
جدا از بحث شما واقعا همه ی خانمای خانه دار هم توی اسایش و پول غرق نیستن
اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚 اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺