2777
2789
عنوان

امشب شب عاشورا هست و دلم می خواد🕊حاجت داری بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 36 پست

عزیزم لطفا برای منم دعا کن  امام حسین ع حاجت منو بدن هر چه زودتر ازدواج کنم و سنم رفته بالا بدجور دلم شکستست ، اسمم سمیه هست 😢 الهی خودتم حاجت روا بشی برات صلوات فرستادم

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

التماس دعا🥲🙏🏻

دعا کن لطفا برام خدا گره از مشکلات همگی مون باز کنه 

منم برات ایه الکرسی میخونم 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

میشه برای فرج سریع و سلامتی 

امام زمان عج الله به نیابت من دعا کنی خواهر؟

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

التماس دعا حاجت‌روا باشید.

دعا کنید انتقالی منم جور بشه 

ممنونم:)

اسم کاربریم اسم خودمه

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰