2777
2789
عنوان

کسی هست اینجا اهل کوار فارس باشه❓

83 بازدید | 18 پست

من نمیدونم اسمش درست گفتم یانه.یکی از اشناها از استلن دیگه پسرشون ی دختر از اون شهر دیده.ولی چون استان دیگه هستن.خانواده ها مردد هستن.چون تاحالا کسی از راه دور ازدواج نکرده بود.میخام خصوصیت اخلاقی ادمای اونجا شهر اونجا و محیط اونجا بدونن.کسی اطلاع داره؟

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

کواریای ادمای بد نیستن شهرستانین 

روستاهاش یه خورده دعواییو جری هستن بعضیاشون

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کواریای ادمای بد نیستن شهرستانین روستاهاش یه خورده دعواییو جری هستن بعضیاشون

اصلا من نمیدونم شهر هست یا روستا ؟واقعا دعوایی هستن؟خصوصبات اخلاقیشون چطوریه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اصلا من نمیدونم شهر هست یا روستا ؟واقعا دعوایی هستن؟خصوصبات اخلاقیشون چطوریه؟

شهرستانه 

اره 

ادما باهم فرق دارن من که نمیدونم از این دختر خانم و خانواده اش شناختی ندارم 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

بیشتر شهرستان کوار هم ترکن ترکای قشقایی  

اگر ترک باشن خیلی ادمای خوبی هستن 

شهرستانه اره ادما باهم فرق دارن من که نمیدونم از این دختر خانم و خانواده اش شناختی ندارم

رسم و رسوماتشون چطوریه؟دختر گفته دو عروسی میخام یکی شهر خودتون یکی شهرخودمون.پسر گفته دو مراسم نمیتونم بگیرم.خاستگاری هم رفتن خانواده پسر.ولی هنوز دوخونواده جوابی ندادن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

رسم و رسوماتشون چطوریه؟دختر گفته دو عروسی میخام یکی شهر خودتون یکی شهرخودمون.پسر گفته دو مراسم نمیتو ...

نمیدونم به خدا 

ولی فک کنم جهزیه رو باید پسر بخره 

لیست میدن به خانواده داماد

بیشتر شهرستان کوار هم ترکن ترکای قشقایی اگر ترک باشن خیلی ادمای خوبی هستن

جدی؟ترکن.یکی از اونا ک لباسای ترکی میپوشن؟رسم و رسوماتشون چیه؟خانواده پسر امروزی هستن.سطح خانواده متوسط رو ب خوب دارن.شهر نشینن.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

نمیدونم به خدا ولی فک کنم جهزیه رو باید پسر بخره لیست میدن به خانواده داماد

اقبال پسرو نگاه😅😅منم شنیدم دختر گفتع ما رسم جهیزیه نداریم.خانواده پسر شرایطشون خوبع ولی تمام مخارج با پسره.اونم فکر نکنن درحدی باشع بتونع همه خرج ها رو متحمل بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

جدی؟ترکن.یکی از اونا ک لباسای ترکی میپوشن؟رسم و رسوماتشون چیه؟خانواده پسر امروزی هستن.سطح خانواده مت ...

خب ترک باشن مگه ترک بودن مشکلش چیه 

نه برام سواله بود سوالی پرسیدم.دارم فرهنگ خانواده ها رو میگم.اخه تا حالا وصلت خانواده راه دور نداشتن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

دیگه غیر از اینکه جهیزیه نمیدن  دیگه چ خصوصیات برای مراسماتشون دارن ک متمایزشون میکنه با شهرهای دیگه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...