2821
2789
متاپلازی اینا که کلا خوبه مشکلی نداره من هایپرپلازی شده بودم که میشه قبل از سرطان رحم من این اتفاقا ...

خداروشکر جبری‌تون نبود آن شالا بچه دارم میشید تایپیکایی که قطره ویتاگنوس و پیاز درمانی هست رو خوندید؟برای بچه دار شدن اونارو بخونید به منم گفتن پیش سرطان نگرانم یک ساله ازدواج کردم سی و یک سالمه کونیزیشن باید بشم فت به اندازه یه سکه نازک از دهانه رحمت برمیدارم برای آزمایش کورتاژ تشخیصی هم همینطور؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام دارو چی خوردین؟

مجسترول

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج
خداروشکر جبری‌تون نبود آن شالا بچه دارم میشید تایپیکایی که قطره ویتاگنوس و پیاز درمانی هست رو خوندید ...

من برای درمان نازایی همه راه ها رو رفتم از تمام طب سنتی گرفته تا شیمیایی

کورتاژم همینه تو بیهوشی قسمتهایی که لازمه میتراشند و بعد میدن ازمایشگاه

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج
متاپلازی اینا که کلا خوبه مشکلی نداره من هایپرپلازی شده بودم که میشه قبل از سرطان رحم من این اتفاقا ...

بخشید عزیزم منم هایپرپلازی هستم توروخدا نگرانم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی چند تا سوال دارم ازت

عزیزم هایپرپلازی خطرناکه؟ 

من میترسم برم کورتاژ تشخیصی 😭

نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی