moonshadow403 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 2638 عنوان بابام اموالشو زده به نام مامانم و مامانم میگه همه چیو میدم به برادرت 98 بازدید | 4 پست چون پس فردا تو شوهر میکنی میری😐 اصلا نمیگه که شاید شوهرم منو نخواست و پشتوانه ای نداشتم😑 واسه همچین مادری احترام واجبه!!! پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند🤞🎀💟🌾 1404/04/14 | 20:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 23902 من ابدا ب اموال خانوادم چشم ندارم ینی اموال اونارو ی سر سوزنی واس خودم نمیدونم •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
من_مرد_تنهای_شب_ام عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 4977 من ابدا ب اموال خانوادم چشم ندارم ینی اموال اونارو ی سر سوزنی واس خودم نمیدونم ایشونم نگفتن چشم دارن!از همه لحاظ حق ایشونم هست و طبیعیه که ناراحت باشن و به زبون بیارنبیشتر از مسائل مالی بحث فرق گذاشتن بین فرزندهاست که باعث ناراحتی شده کاربر آقا. abzarek.ir/service-p/msg/2290694
moonshadow403 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 2638 ایشونم نگفتن چشم دارن!از همه لحاظ حق ایشونم هست و طبیعیه که ناراحت باشن و به زبون بیارنبیشتر از مسائ ... ممنون از پاسخی که بهشون دادین🙏🏼🙏🏼 پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند🤞🎀💟🌾
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 23902 ایشونم نگفتن چشم دارن!از همه لحاظ حق ایشونم هست و طبیعیه که ناراحت باشن و به زبون بیارنبیشتر از مسائ ... علت ناراحتی از کجا میاد؟ •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○