2777
2789
عنوان

زن و شوهر عجیب

4726 بازدید | 90 پست

یادتونه گفتم بدجنسی کردم دارم میرم خونه هوو(زن اول شوهرم) وسایلش جمع کنم چون فعلا قرار نیست خونه رو تمدید کنند ، الان از اونجا توییت میزنم

یک عکس زن و شوهری ندارن ! من شیش ماهه تو زندگی شوهرم هستم دو تا قاب عکس مشترک داریم تو خونه ، حتی عکس عروسی هم چاپ نکردن! عروسی نگرفته بودن فقط عکاسی داشتن به عنوان مدل آقایی رو میخواستن گفته اینم لباس بپوشه چند تا عکس داشته باشند ، درکل خونه عجیبه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اون عجیب تر که ما دوروز جلوتر راه افتادیم منتها چند شهر بین مسیر تفریحی موندیم ، زن اول زیاد زنگ میزد ! حتی یبار بهش گفته واقعا تنهایی رفتی !! 

و خیلی عجیب که همسایه ها اگه منو ببینن چی! البته فکر نکنم از اینها باشه که سوپرایزی بیاد ببینه چه خبره!

ازخودت چندشت نمیشه آوارشدی روزندگی یه زن؟؟ فکرکن دخترخودت بیاد بگه شوهرم سرم هووداره دلت آتیش نمیگیره ؟؟؟ خدایی خدا یسری ها ازچی خلقت کرده که ذاتشون این مدلی میشه؟؟؟

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!
مگه اونم هوو حساب نمیشه!؟ البته پسر خوشگله هم همین میگه ، میگه رفتارت یجوریه انگار به تو خیانت کردم، ...

نخیر شما مزاحم زندگی اوناشدی هووتویی اون بانوی اول وخانم خونست

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!
ازخودت چندشت نمیشه آوارشدی روزندگی یه زن؟؟ فکرکن دخترخودت بیاد بگه شوهرم سرم هووداره دلت آتیش نمیگیر ...

احساسات ضد و نقیض دارم، بیشتر دوست داشتم میفهمید که یا اون می موند یا من ! بعدش دیدم اون خنگ تر از این حرف هاست ، یا کلا خودش زده به خنگی 

مگه میشه آدم پنج شب هفته شوهرش شب و روز نبینه ، بهونه هاش رو باور کنه ، الانم بذاره تنهایی شوهرش بره خونه شهرستان رو تحویل بده؟! شده قرض کنه پول جور می کرد میومد ببینه چه خبره