2777
2789

بچه های من کارمند خصوصی هستم، درامدم بین بیست تا سی هست، راضی نیستم، چیکار کنم. اینم بگم کلا چیزای بنجول نمیخرم و هر چیزی می خوام بخرم سعی می کنم جنس خوب بخرم، تا اونجایی که بتونم خارجی، البته با برنامه ریزی و فکر و دو دو تا چهارتا، بعد قسط و اینا هم هست، به همه چیز هم نمی رسم، هر برج نهایتا به دو سه تا چیز میرسم بخرم، میخوام دستم بازتر بشه برای خرید، نمیخوام اینقدر دو دو تا چهار تا کنم، توی سرم هست که پیج بدلیجات هم بزنم، البته دست ساز نمیدونم حوصلشو داشته باشم یا نه، نمیدونم ایده بدید.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چ دلیلی داره هر ماه دو سه تا چیز بخری؟

خب وقتی لازم دارم چیکار کنم؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
طمع نکن ،من که درآمدم ۱۰ تومنه چی بگم

طمعه یعنی؟ خب قسطامم زیاده عزیزم

من باشم پیج نمیزنم حوصله ندارم،ازبقیه زمانم استفاده میکنم برای خوشگذرونی

خوشگذرونی خاصی ندارم توی زندگی جز باشگاه

من صرفا می‌نگرم چون درآمدم از شما کمتره.اره پیج بزن بدلیجات خوب فروش داره یه آشناهای ما روزی یه تومن ...

خوبه اگه بگیره، ولی نمیدونم می گیره یا نه

خوبه اگه بگیره، ولی نمیدونم می گیره یا نه

من باهاش حرف میزدم چطوری این شدی میگفت فقط میخواستم بفروشم فقط جنس رو بفروشم همین با کمترین سود اگه کاسب دور و برت هست سن بالا کمک بگیر ببین چی میگن

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
من باهاش حرف میزدم چطوری این شدی میگفت فقط میخواستم بفروشم فقط جنس رو بفروشم همین با کمترین سود اگه ...

اگه کاسب دور و برم بود که خودم کارمند نمیشدم عزیزم، نمیدونم واقعا.