2777
2789
عنوان

اگه دوستام فراموشم کنن چی

261 بازدید | 22 پست

یه مدت طولانی هست تو اکانت هام نیستم یا اگرم بودم جواب کسی رو ندادم برای درس خوندن
همینجوریشم حضورم کمرنگ بود، بعد از این مدت کمرنگ ترم میشه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیالش بچسب به زندگیتانشالله حتی اگه یه دوست خوبم باشه نسیبت بشه وتا اخر عمرت همراهیت کنه

اره باید اینکارو کنم
 از یه طرفم اون چندتا آدم رو خیلی دوست دارم و زمان برد تا صمیمی بشیم

اره باید اینکارو کنم از یه طرفم اون چندتا آدم رو خیلی دوست دارم و زمان برد تا صمیمی بشیم

دانشگاه میری دوستای جدید پیدا میکنی

من دوست درجه یکم بی دلیل باهام قهر کرد و رفت

از چیزهای کوچیک زندگی لذت ببرید، یه روز به عقب بر می‌گردید و میفهمید که اونها بزرگترین دارایی تون بودن.

تو زندگی هر کس رفتنیه  خود بخود حذف میشه  نمیشه بزور نگهش داشت   به هیچکس وابسته نشو   وبه هیچ چیز دل نبند

هر کس لیاقتتو داشته باشه  خودش حتما میمونه  حتی اگه کیلومترها  از هم فاصله داشته باشید❤️

دانشگاه میری دوستای جدید پیدا میکنیمن دوست درجه یکم بی دلیل باهام قهر کرد و رفت

اون حسی که بعد از اینکه بهترین دوستم فراموشم کرد بهم دست میده خیلی ازش میترسم
اه خیلی ضعیفم تو این مورد

نمیدونم من خودم تصمیم گرفتم بعضیاشونو حذف کنم

یعنی باشن یا نباشن درهرصورت تو ذهن و زندگی من جایی ندارن

دوتاشونم تصمیم گرفتم نگه دارم

چون زیادی خوب بودن

ولی ارتباطمون خیلی کمه

یکی از دوستای صمیمیم اینطوریه که بعد یک ماه زنگ زدم صحبت کنیم

شاید تو اون تایمی که حرف نزدیم با کلی ادمم حرف زده باشه اما درهرصورت من جایگاه خودمو دارم پیشش. سه ساله دوستیم حدودا

دوستی ای که واقعیته حتی بعد مدتها هم مثل اول باقی میمونه لازم نیست نگران اینجور موارد باشی...

بعضی از ارتباط ها انقدر عمیق و ریشه دارن که به این راحتیا از بین نمیرن...

فقط چندوقت یک بار ارتباط بگیر که خیلی هم دور نباشین دیگه

مثلا اهنگ موردعلاقتو بفرست

پستی که خوشت میادو فور بزن

زنگ بزن چند دقیقه صحبت کن و...

خلاصه یه نخ ارتباطی بذار بین تون باشه که هروقت فرصت داشتین بیشتر نزدیک شین و صحبت کنین

Intj- خوشحال میشم بیاید چنل تلگرامم💙🥲✨️ https://t.me/Blu_erose

نمیدونم من خودم تصمیم گرفتم بعضیاشونو حذف کنمیعنی باشن یا نباشن درهرصورت تو ذهن و زندگی من جایی ندار ...

ممنون ازت💗💗
پس در نتیجه اونی که واقعی هست منتظرت میمونه؟
منم از بین دوستام با دوتاشون بیشتر از بقیه صمیمی ام
از یکیشون مطمئنم که عوض بشو نیست و منتظر میمونه، ولی اون یه نفر دیگه، اون زیاد شخصیتشو نشون نمیده اصلا نمیشه مطمئن بود راجبش، نمیتونمم حذفش کنم چون وقتایی که صمیمیه واقعا دوست خوبیه
ولی وقتایی که دوقطبی میشه خوب نیست
میخواستم بعد از این مدت راحت صحبت کنیم ولی بنظر تو ارتباط کم داشتن بهتر از در ارتباط نبودنه؟
جدیدا زیاد بهشون فکر نمیکنم ولی هر از گاهی درگیری فکری پیش میاد